0

A WikiLeaks alapítóját halálosan megfenyegette Clinton! Keményen visszavágott! Jön a következő kiszivárogtatás!

Julian Assange, a WikiLeaks alapítója szerint is egyre feltűnőbb, hogy a liberálisok szeretik az állami cenzúrát, az erőszakot és a halált.

Julian Assange, a WikiLeaks alapítója egy Twitter bejegyzésében azt írta, a liberálisok nem is igazán liberálisok, mert együttműködnek a katonai és gazdasági érdekérvényesítést erőszakos úton folytató állami szervekkel, szeretik a cenzúrát és a halált.

 

Assange bejegyzésében szó szerint említi a „hard power”-t, ami a politikai érdekérvényesítés erőszakos, gyilkolással és elnyomással (pl. katonai beavatkozás) járó formája – szemben a diplomáciai, kulturális eszközökkel operáló „soft power”-rel (puha erő).

 

Korábban az amerikai hadsereg által elkövetett gyilkosságok kapcsán is látható volt, hogy a liberális sajtó mennyire látványosan képes örülni más emberek halálának; áprilisban az amerikai hadsereg egy minden eddiginél nagyobb bombát dobott le Afganisztánban, melynek eredményeként sokan meghaltak.

 

A liberálisok részletesen beszámoltak még a bomba technikai paramétereiről is, a meggyilkolt emberekről tudósítást azonban letudták annyival, hogy terroristák voltak az áldozatok, emiatt morálisan elfogadható a meggyilkolásuk.

Assange több személytől is igen durva beszólásokat kapott, Amerikában nem kevesen a halálát kívánják.

Leginkább a liberális médiumok szálltak rá a szivárogtatóra, elsősorban azért, mert ő a felelőse Hillary Clinton e-mail-botrányának.A demokrata politikusnő ezért azzal „viccelődött”, hogy legszívesebben drónnal gondoskodna Assange-ról.

Hamarosan jöhet a következő kiszivárogtatás!

forrás: 888.hu/ hidfo.ru

Szólj hozzá

admin1

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.