Ausztria: “Meg lehetne duplázni a Bécsben élő migránsok számát!”

Szinte semmit nem tudnak a migránsokról, mégis ezrével fogadják be őket az osztrákok. Sokan azonban megelégelték ezt…

A legnagyobb példányszámban eladott osztrák napilap, a Kronen Zeitung egy cikkében olvashatunk arról, hogy miért is elégelték meg sokan, hogy Ausztria válogatás nélkül engedte be a migránsokat. A jobboldali lap szerint veszélyes az úgynevezett “üdvözlő” politika, amit elsősorban a német kancellárnak, Angela Merkelnek és a korábbi osztrák kormánynak köszönhetnek.

 

A Kronen Zeitung azt írja, hogy már több hónapja annak, hogy a migránsáradat elérte Ausztriát, mégsem tudnak még mindig semmi konkrétat az újonnan érkezőkről: vajon jó emberek vagy rosszak, vajon áldozatok vagy bűnösök. Az egyetlen dolog, ami bizonyos, hogy szinte mindannyiuk munkanélküli.

Az írás szerzője azt is bírálja, hogy az SPÖ (Osztrák Szociáldemokrata Párt) egyik vezető tanácsosa azt mondta:meg lehetne duplázni a Bécsben élő migránsok számát, vagyis további húszezer illegális bevándorló költözhetne Bécsbe.

 

Ugyanakkor egy privát beszélgetésen hét konkrét bűneset is elhangzott, amit migránsok követtek el december óta Bécsben..

Ezek között szerepelnek a szilveszteri zaklatásos esetek, több gyerekmolesztálási ügy és egyéb bűncselekmények is.

 

Tény, hogy Ausztriában megszaporodott a szexuális támadások száma, de hasonló gondokkal küzd Németország és Svédország is.

A nyugati szomszédunkon valóban nagy a migrációs teher, és sokan nem is tudják, hogy mi lenne a megoldás. Október 2-án azonban szavazást tartanak Ausztriában, ahol az emberek eldönthetik, milyen irányba haladjanak tovább a dolgok.

 

forrás: ripost.hu

Szólj hozzá

admin