0

Hátborzongató! Régi fotói között fedezett fel valami nagyon különöset

Oda nem illőt talált, mi lehet az oka?

Ha megismered a kép történetét, végigfut a hátadon a hideg.

 

Parafotó a 2000-es évekből
A Redditre töltötte fel az egyik felhasználó azt a képet, ami megjelenése után nem sokkal halálra rémítette az internet népét. A felvétel 2000 körül készült: két fiatal, gimnazista lány szerepel rajta, a buli hevében kapták le őket. A csajok előhívatták a fotót, meg is nézték, de akkor még semmi különöset nem észleltek rajta – írja a viralnova.com.

Két évvel később egyikőjük húga éppen a régi felvételeket nézegette, amikor rábukkant erre, és meglátott rajta valamit. Egyelőre nem áruljuk el, hogy mit, nézzétek meg jó alaposan, hátha nektek is feltűnik:

 

A kislány, aki ott volt, meg nem is
Ha a sarokban lévő rémült fejű kislányt szúrtátok ki, mint oda nem illő dolgot, jó nyomon jártok.
A húg furcsállta a gyerek kinézetét, meg úgy egyáltalán a jelenlétét – a hideg rázta, ha csak ránézett. Végül megkérdezte a nővérét a képről, aki azt állította, tuti, hogy a lurkó nem volt ott körülöttük. A fotóval kapcsolatban egyébként nem ez az egyetlen para dolog: úgy tűnik, mintha mindenhová követné a családot. Amikor Chicagóból Los Angelesbe költöztek, a felvétel elveszett valahol útközben, ám évekkel később minden előzmény nélkül újra felbukkant az otthonukban.

 

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.