0

Idősgondozói munka Angliában

Minden jelöltnek rendelkeznie kell nagyon jó angol nyelvtudással, lehetőleg némi korábbi egészségügyi tapasztalattal (ez lehet beteg rokon/ismerős ápolása is!) és rugalmas munkavégzésre való hajlammal.

Jelenleg nagyobb az igény a női gondozókra, de férfiak számára is elérhető a pozíció (Utóbbi aránya körülbelül 5%)

A sikeres pályázók fizetik a repülőjegyet a származási országukból Bristolba. A tréning idejére a 11 napi ingyenes szállást a munkaadó biztosít Bristolban (ez függ a tréning dátumától és napjaitól). Amennyiben a munkavállaló 6 hónapon belül távozik, ennek egy bizonyos százaléka az utolsó fizetési csekkből kerül levonásra. (Ez a munkaszerződésben is szerepelni fog, melyet az első munkanapon állítanak ki.) A munkaadó továbbá segíti a pályázókat a National Insurance Number (N.I- TB és adószám), illetve az angliai bankszámlaszám megszerzésében.
A 6 napos tréninget a bérminimum összegével fizetik ki (6.50 £ / óra).
Azok a jelöltek, akik nem teljesítik sikeresen a tréninget, azok extra tréningen vesznek részt, azonban ha előbbire viselkedésbeli problémák miatt nem sikerül, illetve amiatt, hogy nem szeretik a munkát, amit végezniük kell, a munkaadó nem fogja fizetni hazautazásukat.
A jelölteknek hozzávetőleg 250-300£ kezdeti kiadással kell számolniuk.

Fizetés
A szolgáltatást igénybe vevőtől függően a jelöltek fizetése minimum 400-600£ / hét (Bruttó). Nem kell fizetniük a szállásért, számlákért. Minden nap két ingyenes étkezés biztosított, azonban a jelölt köteles főzni a szolgáltatást igénybe vevő és önmaga számára. Megkérheti továbbá a jelöltet, hogy vezesse az autójukat, ebben az esetben nem a gondozó fizeti az üzemanyagot, illetve a biztosítást. Ha a szolgáltatást igénybe vevő nem rendelkezik internet hozzáféréssel, azt a jelöltnek kell fizetnie.

Munkaidő
Amint a fizetés, úgy a munkaidő is függ a szolgáltatást igénybe vevőtől, a jelöltek jogosultak 2 szabad órára minden nap.

Elhelyezés
2 kihelyezés közötti utazást nem a jelöltnek kell fizetnie. Minden helyen legalább 2 hetet kell eltölteni, illetve esetekben hosszabb időt, attól függően mennyi időt tölt el szívesen a jelölt egy adott helyen, illetve hogyan alakul az alkalmazó cég szükséglete az adott pillanatban. Mivel ebben az iparágban változhatnak a dolgok, arra kell számítani, hogy egyik helyről a másikra kell költözni, ezt a munkaadó fizeti.

A jelölt profilja:
• Minimum egy éves egészségügyi szakmai tapasztalattal rendelkezik a közelmúltban
• Nagyon jó angol nyelvtudás szóban és írásban egyaránt
• Számítógépes ismeretek
• vezető/ nem vezető
• türelmes, együtt érző, gondoskodó, megértő, aki jól tud alkalmazkodni új körülményekhez és jó stressztűrő képességgel rendelkezik
• Megérti a bentlakó gondozó munka természetét és annak elvárásait

A folyamat
Miután a jelölt megkapta az előszerződését és minden foglalkoztatást megelőző ellenőrzést befejeztek (DBS, OH jelentés és minden referencia megérkezett), a munkaadó tájékoztatja a jelöltet, hogy vegye meg a repülőjegyét Bristolba egy meghatározott dátumra.

A jelentkezőt semmiféle programdíj nem terheli!

Jelentkezés:  küldd el angol nyelvű, fényképes önéletrajzod a jelentkezes@gmnhungary.hu email címre, a tárgyban tüntesd fel: “Carer/UK” !

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.