Kapcsolat
Hirdetés


6 hozzászólás so far:

 1. Odnorobova Eugénia szerint:

  Putyin visszacsatolja Erdélyt Magyarországhoz cikkhez

  Nagyon szépen köszönöm, hogy egy ilyen érdekes interjút tettétek közi, de sajnálom, hogy nem jó a magyar kommentárral. Az Oroszország vezetője nem akar csatlakoztatni semmilyen országhoz semmilyen földet. Egyáltalán nem bírája a meglevő állapotot, hanem tárgyaláshoz ösztönzi. Azt mondta, ha valaki szeretné bolygatni a második világháború egyeztetéseit, akkor ki lehet nyitni ezt a “bonyolult ládat” és újból letárgyalni az országok határait. Nem csak a Kalinyingráddal, és az Oroszország határaival foglalkozni, hanem pl. Kelet-Németország, Románia, Lengyelország és stb. határait is újból letárgyalni. Megértésüket köszönöm,

 2. Krizsán Enikő szerint:

  Tisztelt Cím!Szeretném törölni az imént feladott hírdetésemről a képet,vagy az egész hírdetést de sehogy sem sikerül!!!Kérem segítségüket,vagy kérem töröljék!!!
  Üdvözlettel és köszönettel:
  K.E.

 3. Tót h László szerint:

  Kérem öröljék elérhetőségemet

 4. Takács Dezsőné szerint:

  Tisztelt Cím!
  Több alkalommal szerettem volna ma regisztrálni, de sajnos nem lehetett!!!
  Továbbá szerettem volna feltenni egy hirdetést de a fotót nem engedte feltenni pedig az egyik 193KB, a másik 126 KB.
  Szeretném kérni a segítségüket…
  üdv. Takács Dezsőné

 5. Tisztelt Oldal!
  Mivel felhasználók adatait kezelik, lennie kellene NAIH számnak, ami sehol sem található. Valamint az sem látható sehol, hogy milyen cég, vagy vállalkozás működteti az oldalt. A hirdetések valódisága megkérdőjelezhető.

 6. Egyetlen cikket sem lehet végigolvasni a hirdetésektől. Amennyiben bezárom, már amelyiket lehet, a kitakarás fehér színben a cikk tetején marad.
  Mi ateendő!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.