0

Nemzetközi Költöztetés

Rugalmasan és biztonságosan végezzük a rövidebb és hosszú távú Nemzetközi Költöztetés szolgáltatást.

Kollégáink sok éves tapasztalattal rendelkeznek, a Nemzetközi Költöztetés területén.
Családok százainak segítettünk a külföldre történő költöztetéssel, így új távlatokat nyitottunk nekik a külföldi munkavállalásban.
Nemzetközi Költöztetés szolgáltatásunkat gyorsan és kellő tapasztalattal végezzük. 
Korszerű tehergépjárművekkel biztosítjuk a sérülésmentes költöztetést, bútorszállítást.
Gyakorlott szállítómunkásaink körültekintően dolgoznak, sajátjaiként vigyáznak az ügyfeleink értékeire, lakásfelszerelési tárgyaira.
Nemzetközi Költöztetés szolgáltatásunkra minden feltételt biztosítunk, csomagolóanyagot, költöztetődobozokat, igény szerinti illetve felmerülő bútorszerelést, dobozolást és csomagolást, stb.
Ügyfeleinknek minden bútort és lakberendezési tárgyat stretch fóliába csomagolunk, ez megvédi az ingóságokat a hosszú út viszontagságaitól és nem szennyeződnek a kárpitos, szövetes bútorok.
A tehergépjárműveken (LKW) szakszerűen lehet rögzíteni a bútorzatot, gyárilag kialakított rögzítőpontok vannak a raktérben.
Megrendelőinknek a lapra szerelhető és egyben nem szállítható bútorok szerelésével sem kell vesződnie.
Kollégáink gyakorlottan és szakszerűen szét – illetve összeszerelik ezeket, minden szükséges szerszám biztosítva van a tehergépjárműveken.
A nemzetközi költöztetésekre minden ügyfelünknek fix árajánlatot adunk, ami mindent tartalmaz, ami a szállítással összefügg.
Ha további információkat szeretne tudni a Nemzetközi Költöztetés szolgáltatásunkról, akkor bátran látogassa meg a weboldalunkat a www.koltoztetes-aruszallitas.info itt a referenciánkat is megtalálhatja.
Továbbá, ha bármi kérdés merülne fel a szolgáltatásunkkal vagy az árakkal kapcsolatban, nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal, a koltoztetesaruszallitas.info@gmail.com e-mail címen, vagy tárcsázza a +36702691629 – et.

Szólj hozzá

Költöztetés Áruszállítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.