0

Nemzetközi Költöztetés – Bútorszállítás

Biztonságosan és szakszerűen szeretné költöztetését lebonyolítani Nemzetközi Költöztetését?

Akkor válassza a Nemzetközi Költöztetés szolgáltatásunkat, mellyel precízen és rugalmasan végezzük el költözését, bútorszállítását.
 
 
Vállalkozásunk az elsők között volt, aki az Uniós csatlakozás előtt belemertek vágni, és elkezdték a Nemzetközi Költöztetés szolgáltatást.
Azóta több ezer lakossági és céges költöztetés bonyolítottunk le, és számtalan nehéz helyzetet oldottunk meg sikeresen.
A sikereink elsősorban az összeszokott szállítóbrigádjainknak köszönhető, akik szakszerűen és lelkiismeretesen végzik el a rájuk bízott feladatot.
Nemzetközi Költöztetés szolgáltatásunkra minden esetben korszerű, az Uniós előírásoknak és követelményeknek megfelelő tehergépjárműveket biztosítunk.
A szállítójárművek (LKW) korszerű, Euró 5 – 6 emissziós besorolású motorral és Umwelt Plakettel rendelkeznek.
Így nem okoz problémát az Umwelt Zone (környezetvédelmi terület) történő behajtás, illetve költöztetés.
A Nemzetközi Költöztetés szolgáltatásunkra 3,5 tonnától akár 40 tonna össztömegig tudunk tehergépjárművet biztosítani.
Természetesen szállítómunkásokat is biztosítunk a költöztetéshez, akik minden bútort stretch fóliába csomagolnak, a teljes védelem érdekében.
A szállítómunkásaink igény esetén az egész lakás becsomagolásában is segíteni tudnak, így biztosak lehetnek a megrendelőink abban, hogy szakszerűen van előkészítve minden a költözéshez.
A Nemzetközi Költöztetés szolgáltatásunkat biztosítani tudjuk a lakosságnak, közületeknek, vállalatoknak, irodáknak és üzleteknek.
 
 
Miért érdemes minket választania?
 
– Több éves gyakorlat és szakmai tapasztalat Megbízhatóság
– Precizitás, gyorsaság, Nemzetközi költöztetés Ausztriába, Németországba, Angliába és más Uniós országokba.
– Igény szerint biztosítunk minden feltételt (pl. dobozok, csomagolás stb.)
– Versenyképes árak
 
A költözés során, igény szerint, szét- és összeszerelünk, dobozolunk, csomagolunk, takarítunk és minden esetben kiemelt figyelemmel vigyázunk értékeikre, ingóságaikra, megóvjuk ingatlana állapotát ahonnan és ahová költözik.
A Nemzetközi Költöztetés szolgáltatásunkra személyre szabott, fix összegű árajánlatot adunk, ami minden a költöztetésnél felmerülő költséget tartalmaz.
Továbbá, ha bármi kérdés merülne fel a szolgáltatásunkkal vagy az árakkal kapcsolatban, nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot az együttműködő ügyfélszolgálatunkkal, a koltoztetesaruszallitas.info@gmail.com  e-mail címen, vagy tárcsázza a +3670-269-1629 telefonszámot.

Szólj hozzá

Költöztetés Áruszállítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.