0

Nemzetközi Költöztetés

Weboldalunkat megtekintheti, másolja be a linket a keresőbe:

http://koltoztetes-aruszallitas.info/nemzetkozi-koltoztetes/

 

Az Európai országok között ahogy eltűntek a határok, elsők között voltunk, akik biztosították a munkaválólak és a családok számára a Nemzetközi Költöztetés szolgáltatást.

Az eltelt évek alatt még kifinomultabb és hatékonyabbak lettünk, tökéletesebbé, színvonalasabbá tettük a szolgáltatásunkat.

Legyen magánszemély vagy akár céges megkeresés, egyaránt teljes körű és megbízható szolgáltatást biztosítunk.

Korszerű és felszerelt teherautókkal (LKW) végezzük a költöztetéseket, melyek Euró 5 – 6 os motorral rendelkeznek.

Ezekkel a teherautókkal behajthatunk a “Umwelt zone” környezetvédelmi területekre, mivel mindegyik gépjárművünk rendelkezik Umwelt Plakett – tel.

Nagyon fontos dolog a megfelelő nagyságú és terhelhetőségű teherautó kiválasztása.

2015 től folyamatosan és  jelentősen szigorodtak a szállítási jogszabályok, és egyre újabb ellenőrzési rendszert vezetnek be.

Például: (HU-GO – 2013 ban): elektronikus útdíjbeszedési rendszer, (EKÁER – 2015 ben): elektronikus Közúti-áruforgalom ellenőrző Rendszer, (VÉDA – 2016 ban): Közúti Intelligens Kamerahálózat, és a legújabb 2017 ben a: Nemzeti Tengelysúlymérő Rendszer kiépítése.

Ezekkel a rendszerekkel kiszűrik a túlsúlyos tehergépjárműveket, a behajtási engedéllyel nem rendelkező gépjárművek kiszűrése, az engedély nélküli feketén fuvarozók kiszűrése, arányos útdíjbefizetés az út kategóriájától, a gépjármű kategóriájától és környezetvédelmi besorolásától függően. 

Mindezeken felül tisztában vagyunk az Unió, illetve az adott országban levő szállítási szabályokkal is.

Nemzetközi Költöztetés szolgáltatásunkra teljesen felszerelt teherautókat biztosítunk, melyekben biztonságosan és sérülésmentesen lehet szállítani a megrendelőink bútorait, lakberendezési tárgyait, ingóságát.

Minden bútort, műszaki berendezést, lakberendezési tárgyat Stretch fóliába csomagolunk, a teherautó rakterében pedig plusz plédeket használunk a bútorok védelmére.

A csomagolóanyagot minden esetben a cégünk biztosítja, megrendelőinknek ezzel sem kell foglalkoznia.

A nemzetközi költöztetésekre gyakorlott, megbízható és körültekintően dolgozó szállítókollégákat biztosítunk.

Szállítókollégáink szakszerűen és lendületesen végzik a munkájukat, szem előtt tartva az ügyfeleink elvárásait, kéréseit.

Megrendelőinknek a lapra szerelhető és egyben nem szállítható bútorok szerelésével sem kell vesződnie.

Kollégáink gyakorlottan és szakszerűen szét – illetve összeszerelik ezeket, minden szükséges szerszám biztosítva van a tehergépjárműveken.

Minden ügyfelünknek egyedi, személyre szóló, fix árajánlatot adunk.

Az árajánlat minden felmerülő költséget tartalmaz, ami a Nemzetközi Költöztetés során felmerül.

Szolgáltatásunkat folyamatosan biztosítani tudjuk, alkalmazkodva az ügyfelek idejéhez.

A 2000 óta működő vállalkozásunk már több száz sikeres és problémamentes költöztetést bonyolított már le az Unió teljes területén.

A következő években is folyamatosan arra törekedünk, hogy szélesítsük szolgáltatásaink körét és annak minőségét.

Ha további információkat és leírást szeretne olvasni rólunk a Nemzetközi Költöztetés szolgáltatásunkról, akkor bátran látogassa fel weboldalunkat a www.koltoztetes-aruszallitas.info itt a referenciáinkat megtalálhatja.

 

Továbbá, ha bármi kérdés merülne fel a szolgáltatásunkkal vagy az árakkal kapcsolatban, nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal, a koltoztetesaruszallitas.info@gmail.com e-mail címen, vagy tárcsázza a +36702691629 – et.

Szólj hozzá

Költöztetés Áruszállítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.