22 év után találta meg megmentőjét a csecsemőként telefonfülkében hagyott lány

Newham — Huszonkét év után talált rá élete megmentőjére az a fiatal brit lány, akit a titokzatos jótevő annak idején egy telefonfülkében talált meg.

A mindössze kétórásan magára hagyott Kiran (22) aligha élhette volna túl az éjszakát, ha az őt meglelő nigériai férfi, Joel Campbell nem értesíti a rendőrséget, s tartja őt melegen, amíg a mentők kiérkeznek. A nevelőszülőknél felnőtt lány minden követ megmozgatott, hogy találkozhasson megmentőjével, akit boldogan ölelt magához a minap, miután a férfi meglátta az újságokban a lányt és önként jelentkezett. Joel Campbell még egy fotót is megőrzött kettejükről, amelyen az ölében tartja a még csecsemő Kirant.

Kiran Sheikhet 1994-ben, egy hideg téli éjszakán hagyta magára szülőanyja egy kelet-londoni telefonfülkében. A lány 18 évesen tudta meg, hogy akiket szüleiként szeretett, valójában örökbe fogadták, s hogy élete milyen tragikus körülmények között kezdődött. Kiran akkor csak annyit tudott meg örökbe fogadó szüleitől, hogy anyja eldobta magától, és egy nigériai bevándorló találta meg a fülkében, ahonnan otthoni rokonait akarta hívni.

Joe Campbell, aki felfed
ezte a magára hagyott Kirant, 22 év után a napokban ölelhette újra magához a lányt /Fotó: Northfoto

Kiran az első megrázkódtatás után nyomozni kezdett, s lassan összeállt élete első perceinek tragikus története. Mint kiderült, anyja terhesen erőszakos, kegyetlen, zaklató férje elől menekült, őt otthon, a fürdőszobában szülte meg titokban, majd az egészséges újszülöttet takaróba csavarta és egy közeli telefonfülkében hagyta. Az anyára évekkel később bukkantak rá, de nem állították bíróság elé, apját viszont igen, miután Kanadában megkéselte aktuális barátnőjét.A kis Kirant állami gondozásba vették, megmentője egy ideig még érdeklődött utána, születésnapjára üdvözlőkártyát, ajándékot is küldött. Ám miután egy pakisztáni származású család örökbe fogadta, megkérték, ne keresse a kapcsolatot a lánnyal. Kiran azonban nem nyugodott, és felhívására azonnal jelentkezett Campbell.

Kiran hirdetésben kereste megmentőjét, amelyet babakori fotóval illusztrált /Fotó: Northfoto

– Ő volt a második ember a világon, aki a kezében tartott, és most újra megölelhetem – mondta Kiran. – Fantasztikus érzés, hogy végre hálát mondhatok neki az életemért.

Hillt kukába dobta anyja

Kísértetiesen hasonló eset történt pár hónappal ezelőtt az Egyesült Államokban. Egy 21 éve kukába dobott lány, Morgan Hill talált rá megmegmentőjére, Gerald Rocky Hyattre. A lányt szintén örökbe fogadták, és húszévesen kezdte el keresni a férfit, akinek az életét köszönheti. Áprilisban találkoztak, és azóta tartják a kapcsolatot.

forrás:http://www.blikk.hu/

Szólj hozzá

admin