0

3 ÉVES KORÁBAN EZ A KISLÁNY VOLT A LEGJOBBAN FIZETETT GYEREKMODELL! ÍGY NÉZ KI MOST:

Azonban kevesen tudják, hogy ezt a kislányt már csecsemő korában kozmetikai kezelésnek vetette alá: megfestették a haját, szemöldökét és szoláriumba vitték.

Aira Brown, az amerika kislány még pelenkás korában híressé vált. 2 éves korában, amikor megtanult járni már kozmetikai eszközökkel játszott, édesanyja kifestette és megmutatta a világnak, hogy az ő kislánya a legszebb a világon.

Édesanyja és édesapja hamar rájött, hogy kislányuk egy igazi angyal, és úgy érezték, hogy teljesen helyénvaló, ha az egész világnak megmutatják, ezért úgy döntöttek, hogy KÉT ÉVESEN modellt faragnak belőle.

Rajongói “élő babának”, “megtestesült angyalnak”, “angyali lénynek” nevezték őt. Hosszú szempillák, bájos mosly, kék szemek – tényleg olyan, mintha a mennyből érkezett volna…

Azonban kevesen tudják, hogy ezt a kislányt már csecsemő korában kozmetikai kezelésnek vetette alá: megfestették a haját, szemöldökét és szoláriumba vitték.

A kislány szülei elmondták, hogy a rosszakaró emberektől rengeteg fenyegetést kaptak. Gondoljunk csak bele: egy kislány, aki még írni és olvasni sem tud, már versenyeken vesz részt és fényképeit különböző termékek reklámozására használják fel. Sokan elfogadhatatlannak tartják az ilyesmit!

A kislány most már 8 éves, és még mindig különböző fotózásokon vesz részt, és híres márkák reklámkészítői előtt pózol. Az egyik legnépszerűbb modellnek tartják az Egyesült Államokban.

Sokan azt gondolják, hogy Airát szülei kényszerítettek erre a pályára és amit csinál, az nem a saját döntése, hanem szüleinek az álma.

Neked mi a véleményed? Helyesled vagy pont hogy elítéled amit a szülők tettek ezzel a gyerekkel? 

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.