0

5 ÉVVEL EZELŐTT, SÚLYOS, VISSZAFORDÍTHATATLAN CSONTRITKULÁST ÁLLAPÍTOTTAK MEG NÁLAM – ELKEZDTEM ENNI EZT A NÖVÉNYT AMITŐL ÉVRŐL-ÉVRE JAVULT AZ EREDMÉNYEM, MOSTANRA TÖKÉLETES LETT!

5 évvel ezelőtt, súlyos, visszafordíthatatlan csontritkulást állapítottak meg nálam – elkezdtem enni Ezt a növényt amitől évről-évre javult az eredményem, mostanra tökéletes lett!

 

 5 évvel ezelőtt, súlyos, visszafordíthatatlan csontritkulást állapítottak meg nálam. Először szintetikus gyógyszereket akart adni az orvos, (megtagadtam), majd injekcióra akart rábeszélni (megtagadtam). És akkor azt mondta, hogy menjek bele, hogy negyed évenként infúziót adnak. (megtagadtam). Mondtam, hogy majd megpróbálom az alternatív gyógyítást. Mondtam neki, hogy régen egy nagyon idős hölgytől hallottam hogy mákot, illetve mákolajat kell fogyasztani. Erre ő adott egy kis színes nyomtatványt. Otthon olvasgattam, és a kis reklám papírkán fel volt tüntetve, hogy miben mennyi kálcium van, és kiderült, hogy a mákban van a legtöbb!! A lényeg az, hogy elkezdtem enni, és a következő csontsűrűségi vizsgálaton kiderült, hogy javult a csontsűrűségem! Évről-évre javult az eredményem, mostanra tökéletes lett.

Naponta (délelőtt vagy délután) 1- 0,5 deci tejbe (lehet vízben is) egy púpozott evőkanál darált mákot keverek, és megiszom. Egy idő után, amikor már nehezebben ment le, akkor emeltem a tejadagot, illetve vizet tettem hozzá, hogy gyorsabban le tudjam hajtani.


Mivel a mák nagy mértékben tartalmaz kalciumot, illetve B1-, B6-, és B2-vitaminokat és E-vitamint, ezzel képes a csontritkulást megelőzni, illetve a csontsűrűség állapotát javítani, így minden korosztály számára fontos lehet a fogyasztása. De tartalmaz vasat, magnéziumot és káliumot is. Így nélkülözhetetlen ásványi anyag forrásként szolgálhat egész évben.

50 éves kor után nem tanácsos szüneteltetni, sem abbahagyni.

Forrás

Szólj hozzá

admin1

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.