8 ÉVESEN Ő VOLT A VILÁG LEGERŐSEBB GYERMEKE – 16 ÉVVEL KÉSŐBB? AZ ÁLLA LEESIK

FURCSÁN SIKLOTT ” KI ” AZ ÉLETE, ENNEK  SRÁCNAK. AKKORIBAN, ŐT TARTOTTÁK A VILÁG LEGERŐSEBB GYERMEKÉNEK, NAGY JÖVŐT JÓSOLTAK NEKI, DE ERRE ŐK SEM SZÁMÍTOTTAK

 

Hirdetés

1994-ben Pennsylvaniába költözött az egész család, Richard életében pedig megkezdődtek az apja vezette kemény edzések. A kétéves kisgyerek súlyzós gyakorlatoktól kezdve mindent megtanult, és néhány év múlva, amikor a család Kaliforniába költözött, betört a show businessbe. A család ekkor mentorként és edzőként felfogadta Frank Giardinát Richard mellé.

Hirdetés

 

Hirdetés

 

Talán mondanunk sem kell, hogy Richardnak nem jutott normális gyerekkor. Állandóan edzett, minden nap 600 felülést és fekvőtámaszt, illetve 300 guggolást kellett megcsinálnia, miközben étrendjén is szigorúan szabályozták. A 8 éves kisfiúnak már fejlett izomzata volt, kicsi Herkulesnek nevezték, és még híresebb lett. Frank aztán kilépett Richard életéből, arra hivatkozva, hogy az apa edzésterve elképesztően kriminális.

 

Richard ma 24 éves, egy jó ideje megunta az állandó edzést és izomépítést,  az Universal Studios-ban dolgozik kaszkadőrként, és nyugodtan mondhatjuk, hogy egészen másképp néz ki, mint gyerekként.

 
Hirdetés

 
Jófogás
Facebook-csoport · 140 478 tag
Csatlakozás a csoporthoz
 

Related Post

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

One comment

  1. Ezt csak amerikában lehet csinálni, bárhol más országban már elvettèk volna a gyereket a szülöktöl. Akár hogy edzenek egy kètèves gyereket sosem fog igy kinèzni mert termèszet ellenes. 100% hogy agyon volt gyógyszerezve, ezek a szülök egy delikvensek. Valószinüleg a fiu nem fogja megèrni az öreg kort, e szervezete már alá van ásva .Viszont nem kell csodálkozni ahol egy ország hivatalosan engedèlyezi a baby szèpsègversenyeket ahol pár èves kislányok versengenek ki az aki legjobban tud riszálni , kacsingatni a zsürire kifestve müszempillákkal akko ennek a kisfiunak az esete semmi.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.