0

A 16 éves lánynak kisütötték az agyát a “barátai” e.xtasy tablettával…Döbbenet, hogy néz ki most!

Egy egészen helyes, 16 éves skóciai lány, aki szeret barátaival lógni, az iskolában is nagyon népszerű volt. Azonban “barátainak” köszönhetően egy végzetes este után örök életére megnyomorodott. Pedig ő csak jól akarta érezni magát…

Amy Thomson, egy egészen helyes, 16 éves skóciai lány, aki szeret barátaival lógni, az iskolában is nagyon népszerű volt, sok “barátja” volt. Nemsokára érthető lesz, hogy a barát szó miért került idézőjel közé. A tini lány 16 éves koráig semmilyen drogot nem fogyasztott, de élete teljesen megváltozott, amikor barátai elhívták egy buliba.

Amikor találkozott barátaival a buliban, egy ideig csak beszélgettek. Aztán valaki felkínált neki egy átlátszó, fehér port tartalmazó kapszulát, de azt mondták neki, hogy nem kell aggódnia, ez csak e.xtasy tabletta, amitől jobban fogja érezni magát.

Amy három másik barátja szerencsésen megúszta, viszont ő kómába került és agya súlyoson megkárosodott. Szülei azt remélték, hogy lányuk hamarosan helyrejön és ugyanolyan vidám, jó kedélyű lesz, mint amilyen előtt volt.

De amikor Amy felébredt, már nem ugyanaz a személy volt, mint előtte. Alig tud beszélni, hisztirohamai vannak és körülbelül úgy viselkedik, mint egy két éves. A legrosszabb azonban, hogy járni sem tud, ezért kerekesszékbe került. Az e.xtasy tabletta a szó szoros értelmében kisütötte a lány agyát és most csak nagy nehézségek árán tud beszélni.

Amy állapotáról készült videó felvétel körbejárta az egész internetet és megmutatja, hogy mit tett egyetlen tabletta a tinédzser lánnyal.

 

 

 

 

Két nőt és egy férfit már letartóztattak. A rendőrség úgy véli, hogy ők adták ezt a szörnyű gyógyszert a kiskorú lány kezébe.

De az áldozat szüleit ez egyáltalán nem érdekli. Ők csak azt szeretnék, hogy lányuk ismét a régi legyen. Amy esete egy figyelmeztetés is lehet mindazok számára, akik drogot fogyasztanak. Tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy ehhez hasonló eset soha többé ne forduljon elő!

Amy és három másik barátja meggondolatlanul lenyelték a tablettát, de ezután drámai jelenet következett: a lány összeesett és eszméletlen állapotba került. Azonnal mentőt kellett hívjanak.

forrás

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.