1

A 4 ÉVES KISLÁNY SÍRVA JÖN KI A NYILVÁNOS VÉCÉBŐL – EKKOR AZ ÉDESANYJA MEGLÁTJA, MI VAN A LÁBÁN

Ha gyermekünk már elért egy bizonyos kort, akkor már elmehet egyedül is a wc-re egy nyilvános helyen. Persze ilyenkor gyakran az egyik szülő ott várja őt az ajtó mellett. Ilyenkor elfelejtjük, hogy vannak gonosz emberek is a világon.

Az alábbi történet jól érzékelteti ezt. Egy négyéves kislány nagyon csúnya vicc áldozata lett nemrég egy McDonald’s étteremben s édesanyja úgy döntött, megosztja ezt a történetet, hogy figyelmeztesse a szülőket.


Hirdetés


Nicole Langmead elment egy alkalommal két kislányával a McDonals’s-ba. A kis Kaya wc-re akart menni anyukája pedig elkísérte őt és a toalett bejárati ajtajánál várt rá. De mikor Kaya egy idő után még mindig nem volt kész, aggódni kezdett. Mikor a kislány végre kijött, sírt és azt mondta nem tudott leszállni a wc-ről mert odaragadt.

Az édesanya nem értette mi történhetett, de aztán eszébe jutott, hogy látott néhány furcsa alakot kijönni a wc-ből, mielőtt Kaya bement volna. A mit ezek az alakok tettek az igazán botrányos.

„Arra vártam a két lányommal, hogy végre bemehessünk a wc-re két kislányommal. Aztán egyszer csak két vihogó lány látok kijönni a toalettről. Két tini korú lány volt, nem igazán figyeltem rájuk. Aztán Kaya ment be a wc-re, később pedig már sírva jött ki.”

Az édesanya látta, hogy kislány popsiján és lábán a bőr több helyen is fel volt szakítva. Aztán jött rá, hogy a wc ülőkére valaki ragasztót kent, mielőtt kislánya bement volna.

 

A nő értesítette a rendőrséget és elmondta, hogy két 16-18 év közötti lányról volt szó, akiknek viccelődni volt kedvük. Emiatt viszont az ő kislány egy óriási traumán esett át.

Szegény kislány, reméljük, hogy hamar sikerül elfelejtenie ezt az esetet. Ez egyáltalán nem vicc volt, hanem igazi rosszindulatú cselekedet.

Szólj hozzá

admin1

One Comment

  1. Ez meg nem zarja ki az elvisehetelen szemtelen viselkedestfokepen nem majdnem felnottkoru lanyoktol akar 4 evesrol, akar felnottrol van szo, ha hirtelen ra jon a pisilhetnek Egy gonosz tetemeny szulottje volt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.