A 9 hónapos terhes asszony katona férjével videóbeszélgetett, amikor megjelent valaki a háttérben !

Justin P.Poole egy hivatásos katona, aki missziót teljesített Ázsiában már 4 hónapja. A feleségével minden nap rendszeresen videó cseteltek, ezzel is enyhítve azt a mérhetetlen hiányt amelyet egymás iránt éreztek. Az egész szépsége az volt, hogy az asszony terhes volt az első közös kislányukkal.

 

 

A Texasi El Pasoban néhány kilométerre a Mexikói határtól élt Justin , és Rachel Poole. Teljes harmóniában, és boldogságban, várták Izabellát, a

kislányukat. Azonban egy napon tragédia következett be..

 

Egyik este, amikor a telefon Facetime programja segítségével online beszélgettek, valami végzetes kimenetelű dolog történt. A férfi arra lett figyelmes, hogy valaki mozog a felesége háta mögött, és amikor hangosan ráordított, a rejtélyes alak rátámadt az asszonyra, és több késszúrással megsebesítette őt.

 

Az asszonyban még volt annyi lélek jelenlétét, hogy hangosan elordította a támadója nevét – ezek szerint ismerte – ezzel is segítve a férjének, aki természetesen azonnal értesítette a hatóságokat, és minden tőle telhetőt megtett noha jó pár ezer kilométerrel arrébb volt. A nyomozás során kiderült, hogy szintén egy katona volt a tettes, a 19 éves Corey Bernand. Justin egy facebook felhívást is indított a meglévő bizonyítékokkal, és kérte az embereket, hogy aki látja értesítse a hatóságokat.

 

A rendőrök nagyon hamar elfogták a tettest, és elszállították a börtönbe. A nő egy lyukas tüdőn, pár törött bordán és egy sokkon kívül nem szenvedett egyéb maradandó sérülést. A kislányuk is túlélte, és egészségesen jött a világra..

 

Később kiderült, hogy a támadó egy mentálisan beteg ember volt, aki nem tudta feldolgozni Poole és családja boldogságát, és azt hogy az ő életük teljesen rendben van.. Érdekes elmék.. De a legborzasztóbb, hogy ezek itt járnak közöttünk, és senki nem tudhatja róluk, hogy elmebetegek !

 

forrás:http://utcaemberek.blogspot.hu

 

Szólj hozzá

admin