Egy évvel az után, hogy a 34 éves Jessica Allen életet adott második fiának, béranyaságot vállalt – az így szerzett pénzből szerettek volna saját házat venni. Egy ügynökség segítségével találtak is egy kínai házaspárt, aki béranyát keresett. 2016. áprilisában került sor a mestreséges megtermékenyítésre, majd nem sokkal később szeretkezett párjával, a szintén 34 éves Wardell Jasperrel – nincs ebben semmi kivetnivaló.

A hat hetes ultrahangvizsgálat kimutatta, hogy ikreket vár. Ebben sincs semmi különös, hiszen a mesterséges megtermékenyítés után gyakori az ikerterhesség. A leendő szülők nagyon megörültek, hogy nem egy, hanem két gyermekük lesz. Aztán 2016. december 12-én világra jött a két kisfiú – Jessica nem is láthatta a babákat.

Egy hónappal később, január 10-én üzenetet kapott a kínai édesanyától, melyben küldött egy fotót is a fiúkról. A levélben azt írta: “Nem hasonlítanak, nem igaz?” Jessica rögtön tudta, amit aztán a DNS teszt is igazolt: az egyik kisfiú félvér, a színesbőrű Wardell és az ő fia… Nagy nehézségek árán, de végül sikerült megszerezniük a babát, akit Malachinak neveztek el – a kínai pár által fizetett pénz egy részét például vissza kellett fizetniük. De minden jó, ha jó a vége. Jessica és Wardell áprilisban összeházasodtak, és boldogan élnek három gyermekükkel.