1

A bukás szélére került legfontosabb szomszédunk! Óriási veszélyt jelent Magyarországra nézve!

Ezzel párhuzamosan a migránsok és a bevándorlók száma is gyorsan nő.

Az osztrák belügyminisztérium adatai szerint az Ausztriában élő muszlimok száma már eléri a 700 ezret. A legnagyobb vallás továbbra is a római katolikus az országban, 5 milliónál is több követővel. Érdekesség, hogy az ortodox keresztény felekezeteknek együtt több híve van, mint az evangélikus vallásnak.

Korábban 600 ezerre becsülték a muszlimok számát, de a szakértők szerint a 700 ezer is reális lehet. Pontos számokat nem tudnak az osztrák hatóságok, ugyanis 2001-ben volt utoljára olyan népszavazás Ausztriában, amin a vallásra is rákérdeztek. Akkor 346 ezer muszlim élt az országban.

Az osztrák hitközösség (IGGiÖ) is nehezen tudja megbecsülni, hogy mennyi muszlim élhet Ausztriában. Nekik egyébként 500 ezer tagjuk van, de nyilván nem minden muszlim csatlakozott a szervezethez – írja az OE24.

A közelmúltban több osztrák politikus is felhívta már a figyelmet arra, hogy rövidesen visszafordíthatatlanul átalakulhat Ausztria etnikai összetétele. Például Norbert Hofer, az FPÖ egyik vezető politikusa is, aki Ausztria eltörökösödésére figyelmeztetett.

forrás: 888.hu

Szólj hozzá

admin

One Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.