0

A CBA-BAN EGY PÁR 3 DARAB ZSEMLÉN VITATKOZOTT. AMIKOR A PÉNZTÁRHOZ ÉRKEZTEK AKKOR KEZDŐDÖTT CSAK A JAVA

Egy ABC-ben lófráltam a sorok között és figyelmes lettem egy nőre, aki 3 zsemlén vitatkozik valakivel:

– Veszek zsömlét.

– Ne vegyél zsömlét, minek az?

– Mondom, hogy veszek mert kell.

– Jajj gyere már te hülye menjünk már!

– De a fasírtba kell zsömle – Jó akkor veszek vagy hármat.

– Nehogy vegyél ba+!

Pénztárnál is előttem álltak, ott is csinálták a fesztivált. Felpakolták a cuccot a szalagra, pénztáros nő bepötyögte. Kb 4000 forintot kellett volna fizetniük. Nő: De hát csak 2000 ft van nálam.

Pénztáros: jó, akkor hívjuk a kolleganőt és sztornózzuk. Kollégát megvártuk, 2000 ft-ig visszapakolják az árut. Turkál a nő a pénztárcájában hogy kifizesse.

Azt mondja értetlenkedve: csak egy ezresem van, hogy lehet ez? Előbb még 2 volt.!!. Nő meg a férfi már megint összebalhézott egymással:

– Oda adtam a másik ezrest a kezedbe, de hülye vagy, istenem…

– Nem adtál nekem semmit.

– De oda adtam.

– Nem, ne hazudj!

– Állandóan ezt csinálod, többször nem jövök veled vásárolni te marha!

Közben már mögöttem gyűlnek az emberek, áll a sor, pénztáros nő és kollégája ideges.

Céklavörös fejjel mondja, jó akkor pakoljunk még vissza 1000 ft-ig… Siker! Sikerült kifizetni azt a 900 akárhány forintot nekik. Fellélegzett mindenki a sorban, én következtem.

Pénztáros pittyeg rákvörös fejjel, én pakolok vissza a kocsiba a szalagról, nagyon jól haladunk, volt mindenhez vonalkód, le volt mérve rendesen a gyümölcs is, szóval minden f@sza.

Pénztáros még kissé zaklatottan: 6570 Ft, pontgyűjtő kártyája van? – Nincs. Nyitom a pénztárcámat, keresem a pénzt benne. Kiveszek egy ezrest, mondom: nekem is csak egy ezresem van és közben nyújtom felé. Ebben a pillanatban a mögöttem lévők röhögésben törtek ki. Csak a pénztáros nem nevetett, csak nézett rám lefagyva, úgyhogy jobbnak láttam kifizetni az összeget.

forrás

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.