1

A KISLÁNYOM CSAK EGY KÖZÖS FOTÓT SZERETETT VOLNA BERKIVEL – DE AZT HISZEM EZ A REAKCIÓ VALÓBAN ELÁRULTA, MILYEN “EMBER” IS Ő…!

Egy elkeseredett és csalódott édesanya írta ki a facebook-ra a következő sorokat, ami nem tünteti fel túl jó fényben a tévés “celebet”.

“A hétvégén, Pesten a Duna Plázában jártunk családostól, mikor a vásárlás végén már indulófélben – a főbejáratnál  a kislányom ujjongva visít fel, mert meglátta “A Berki-t” akit ő nagyon szeret a tévéből és mindig is az egyik álma egy közös fotó volt vele. Egyből elkezdett kérlelni, hogy mennyünk oda hozzá egy fotóra, jó szülő lévén persze engedtem neki és odasétáltunk hozzá.
Nem tudom mi lehetett aznap a levegőben, de Krisztián elég Morcos volt flegma és visszautasító, sajnos csak addig jutottunk, hogy “Bocsi, most nemár, nem látod, hogy sietek” – és ezután a mondat után már el is viharzott.

Nem hogy a kislányomat, de engem is nagyon meglepett, ez a nem éppen kedves reakció. A kislányomról nem is beszélve…!”

Krisztián, ez nagyon nem volt szép tőled, a lányom álma egy közös fotó volt veled, erre te meg így viselkedsz…!

Szólj hozzá

admin

One Comment

  1. Mit esznek rajta az ingyenélő bunkó pasin nem tudom. Ez annak a példája , hogy a pénzel észt nem osztanak akár mennyi van neki bunkó marad.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.