0

A KISZOLGÁLÓ HÖLGY A HÚST A MÉRLEGRE TETTE, AZ UJJÁT TÖVIG A SZÁJÁBA KAPTA ÉS BŐ NYÁLLAL LENYALTA. EZ TÖRTÉNT A SPARBAN:

AMI A SPAR ÜZLETEIBEN FOLYIK MÁR TÉNYLEG TÖBB A SOKNÁL! HOVA MENJÜNK AKKOR VÁSÁROLNI? EGY OLYAN SZITUÁCIÓT OLVASHATTUNK A NAPOKBAN A LEGNAGYOBB KÖZÖSSÉGI OLDALON, AMI TÉNYLEG KIVERTE A BIZTOSÍTÉKOT A LAKOSSÁGNÁL! ÍME:

 

A húspultban kiszolgáló hölgy – a mellette köpeny/kötény nélkül, ügyféltéri ruhában dolgozó! műszakvezető jelenlétében – félbe vágott egy nagy darab, fűszerbundás húst.


A húslé végigfolyt a kezén. Miután a húst a mérlegre tette, az ujját tövig a szájába kapta és bő nyállal lenyalta. Ezek után a nyálas kezével jól ráigazította a mérlegen levő papírra.

Ezen ordenáré gusztustalanság (a bolti higiéniai előírások totális sárba tiprása mellett nem tudtam szó nélkül elmenni. Megkérdeztem, hogy komolyan gondolta-e, hogy ezt így fogják eladni?
Esetleg a többi, a húspultban levő terméket is így készítették elő?

Ekkor a hölgy pofánhazudott, hogy ő ugyan nem nyalta meg a kezét. Nem, a rossebet nem. Azt már hagyjuk, hogy ebben a SPAR-ban szeletelt, húspulti terméket régóta nem vásárolok, ugyanis a felső kettő szelet alatt ott van a söndörödött szélű, barna soknapos. Hogy a cikkezett sajtokat átcsomagolják másnapra, így hosszabbítva meg a fogyaszthatóságát (új matrica, plusz nap lejárat, ugye?!).


Hogy nem lehet úgy bemenni, hogy legyen kézikosár, a vevők mind előre zarándokolnak a pénztárhoz, sokszor a soron átkérve-küzdve magukat, mert csak egy kiló kenyérért nem szeretnének batár kocsival nyomulni. Hányás, okádás, fos, nem mellesleg egészségi kockázatokat rejt az itteni bevásárlás.
A jelenlévő műszakvezető meg csak annyit reagált, hogy “ő nincs ott mindig, nem láthatja. Meg, hogy kevesen vannak nem lehet ott mindenkinél, akit felvesznek. Ja, és bevitette a nyálas húst a raktárba. Gyanítom addig, amíg el nem ült a por. Aztán majd megveszi-eszi valaki a húspultos néni nyálával egyetemben…

Nohát, mélyen tisztelt SPARos főnökség… EZT NEM HISZEM EL, B@SSZÁKMEG!
Ha már ilyen mélyre süllyedtek, akkor legalább oktassák az alkalmazottaknak, hogy nyáladzás, orrtúrás, seggtörlés, miegymás után, ám kézfertőtlenítés előtt ne nyúlkáljanak a frissnek mondott termékekhez!
Vagy ennyire le vagyunk tojva?! Az az egy szerencséje van ennek a boltnak, hogy a lakótelep kellős közepén van. Az emberek bejárnak a közelsége miatt.
Nem általánosítok, a többi, általam látogatott SPAR rendben van. De a sárberki egy undormány. A vásárlók könyvébe nem jegyeztem be a történteket. Egy régebbi, hasonlóan nyálazós esetnél megtettem. Küldtek levelet.
Kivizsgálták. Nem történt semmi. Csak tovább csúsztak lefelé. Mindenki figyeljen oda, és tegye szóvá, ha ilyesmit tapasztal! Mert lehet, hogy nem ő kapja az undis húst/sajtot/miegymást, de más se egye meg!
UI.: Ha esetleg valakinek a SPAR ból nem tetszik az igazság, az jelezze. Elém állhat és a szemembe hazudhat. Mint ahogy a nyalós néni tette.

Szólj hozzá

admin1

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.