2

A kvótaper csupán a kezdet volt. Most jön Brüsszel igazán nagy támadása Magyarország ellen

Jean-Claude Juncker a bevándorláspárti Brüsszel hangja, megszokhattuk már, hogy a bizottság újra és újra megtámadja Magyarországot amiatt, hogy ellenzi a migrációt. Brüsszel azt szeretné elérni, hogy elbontsuk a kerítést, beengedjük a migránsokat – nyilatkozta az Igazságügyi Minisztérium államtitkára a Magyar Időknek.

 

 

 

Az államtitkár elmondta: a jogi helyzet világos, a luxembourgi bíróság azt mondta ki, hogy az uniós határozat érvényes, vagyis a migránsok ideiglenes szétosztását meghatározó kvótákról 2015 szeptemberében megfelelő keretek között rendelkeztek. Ugyanakkor az Európai Bizottság migrációs biztosa már a kvótaítélet napján bejelentette, hogy még az idén javaslatot tesznek az automatikus, állandó mechanizmus kialakítására, ami azt jelenti, hogy a migránsok betelepítése folyamatos lenne.

 

 

Hangsúlyozta, a kvótaper csupán a kezdet volt, a nagy csaták csak most jönnek … az ítéletet tudomásul vesszük. Az ugyanakkor igen fontos részlet, hogy a luxembourgi fórum határozata nem ad okot arra, hogy Magyarország megváltoztassa a migránsok átvételét elutasító bevándorláspolitikáját. Az Európai Bíróság ítélete hazánkat nem kötelezi semmire, ez a verdikt csupán arról szól, hogy a testület szerint a kvótadöntés jogszerű volt.”– közölte Völner Pál.

Mint ismert, a múlt héten lezárt ügyben Magyarország és Szlovákia támadta meg az Európai Tanács kvótahatározatát. Az újabb pert pedig a bizottság kezdeményezheti azért, mert nem hajtották végre azt a döntést. Közölte, az esetleges új eljárásban arról kell majd a luxembourgi bíráknak dönteniük, hogy Magyarország köteles-e átvenni migránsokat, ha igen, mennyit, s amennyiben ennek a kötelezettségének nem tesz eleget, milyen szankcióval kell számolnia. Arra kérdésre, hogy mikor kezdődhet el és mikor fejeződhet be a második uniós kvótaper, azt felelte, hogy ez Brüsszeltől függ: nem zárható ki, hogy akár már a következő napokban beadja ellenünk a bizottság a maga keresetlevelét az Európai Bírósághoz. Az első eljárás több mint másfél évig tartott, így ha az uniós bírák nem térnek el a szokásos ügymenettől, 2019-et írunk, mire a második ítélet megszületik.”

A jövő évi választásokról közölte, a tét az, hogy Orbán Viktor nemzeti kormánya marad-e a helyén, vagy jön egy bevándorláspárti kormány, amely kész lebontani a kerítést és végrehajtani a kvótát. Brüsszel és a Soros-hálózatok mindent be fognak vetni, hogy egy bevándorláspárti kormányt ültessenek Magyarország élére – tette hozzá, és közölte, a választók biztosak lehetnek abban, hogy ez a kormány sosem fog hozzájárulni ahhoz, hogy Magyarországot bevándorlóországgá változtassák.

forrás

Szólj hozzá

admin

2 Comments

  1. Meg az édes anyád piacsáján kerítések egy kéretés már le lett bontva Németek Szabadszállása érdekébe otthonodba bontogassatok innen meg takarodjatok.

  2. Ez a mocskos maffia banda 20 000 ellenőrizetlen migránst telepített be állam kötvénnyel annak az árát majd neked kell vissza fizetni te ostoba szarcsimbók haza szennye aki baksisért vagy csak gyűlölködésed béreként jól megvagy vezetve , Bűnöző rablógyilkosoknak szolgáltatod ki a Hazád és a néped akik 150 év Orosz diktatúrát hoznak rád csak azért , hogy a hatalmukat be ágyazzák !! Köszönjük jobboldali mocskok , hogy harmadszor is elveszejtitek a Népünket és rabszolgaságba hajtjátok rohaggyatok már le Attila tisztességes HUN népéről rothadt iráni , kazári rabló csürhe madgyarok .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.