1

A LIGET TÉRI SPÁRBAN EGY NŐ KÉZZEL FOGDOSTA A KENYEREKET, MAJD VISSZATETTE A HELYÉRE. AMIKOR SZÓLTAM NEKI, AKKOR MINDENKI ELŐTT EZT VÁGTA FEJEMHEZ

Liget téri nagy Spárban hősünk, 50-es nő, szabad kézzel zacskó nélkül egymás után fogdossa a kenyereket. A harmadik összefogdosott és a polcra visszatett kenyér után már odamentem, és megjegyeztem normális hangon, hogy nem szabad kézzel kéne egymás után fogdosni a kenyereket, hanem zacskóval… Az anyázáson át, egészen a szórakozzak a halál f…. -val mindent megkaptam, hideget meleget.

 

Üzenem a nőnek, hogy vele ellentéten engem megtanítottak a szüleim, hogy csak papírral/ zacskóval a kezemen nyúljak a péktermékekhez, kenyerekhez. Tisztelt Spár! Ki lehetne tenni egy papírt, vagy akármit, felhívni a tuskó vásárlók figyelmét, hogy ne kézzel fogdossák a kenyeret??

forrás

Szólj hozzá

admin

One Comment

  1. Tisztelt SPAR sehol a világon nem szabad kenyeret csomagolás nèlkül pultra rakni. Itt nem csak a fogdosásról van szó hanem a lehelet esetleg tüsszentès ès bármi ami szájból kijön. Hol van a higènia ellenörzès? Hol vannak a jól nevelt emberek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.