0

A menyasszony meghalt két héttel az esküvő előtt, amit ezután a telefonján talált a férj az teljesen megdöbbentette

A menyasszony meghalt két héttel az esküvő előtt, amit ezután a telefonján talált a férj az teljesen megdöbbentette

 

A férj véletlenül bukkant rá, erre egyáltalán nem számított.

 

A pillanat, amikor a vőlegény először láthatja élete szerelmét teljes ünnepi pompájában semmihez sem fogható élmény. Ám ettől a férfitól megvonta a sors ezt a lehetőséget, ugyanis a menyasszony még azelőtt meghalt, hogy ez a pillanat eljöhetett volna.

 

John Polo még fiatalon találkozott élete szerelmével, és azonnal szenvedélyes szerelmet érzett iránta, ami sosem múlt el. A páros életét egy gyermek tette tökéletessé, és eldöntötték, hogy házasodnak. Sajnos Michellenek komoly betegsége volt, és még az esküvő előtt meg kellett műteni. A nő nem élte meg a nagy napot…

„Nagyon sok mindent bánok… A legnagyobb fájdalmam, hogy nem láthatom őt lesétálni a templom folyosóján az esküvői álomruhájában, amit kiválasztott és annyira izgatott volt miatta. Meghalt, anélkül, hogy valaha is láthattam volna benne” – mondja a férfi.

„Viszont egy héttel a halála után, amikor a képeit néztem a telefonján, igazi áldás ért. Az egyik képen ott volt teljes szépségében, az esküvői ruhában ragyogva. Mintha tudta volna, mintha nekem készítette volna. Ez volt a legszebb és legmeghatóbb ajándék, amit hátra hagyhatott nekem örök emlékként.”

 

forrás

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.