0

A migránsok dézsmálni kezdték egy magyar néni szőlőjét, ekkor olyat tett amivel vitathatatlanul a nap hőse lett

Ahogyan az lenni szokott, több portára is betörtek az illegális bevándorlók Majdányon. A magyarok lakta falu a magyar-román-szerb hármashatár közelében, Szerbiában található.A migránsok főként a gyümölcsösökben és a kertekben, valamint az elhagyatott házakban garázdálkodnak.

Hősünk, Dóró Magdolna egy majdányi asszony, aki arra lett figyelmes, hogy a szőlőjét dézsmálják. Erre fogta a seprűjét és azzal próbálta meg őket elkergetni. Akkor körbevették őt a migránsok.

„Akkor ért el a nagy félelem, amikor felemelték a kezüket ököllel és elkezdték kiabálni, hogy Allah akbar, Allah akbar. A többiek pedig az ég felé el kezdtek mutogatni és mondták, hogy Allah, Allah” – mondta el a helyi televízió riporterének.

Az erőteljes fellépés után a betolakodók mégiscsak távoztak egy kukoricáson át.

A falu egy másik lakója, Fehér László elárulta, hogy a közel-keleti bevándorlók a saját – felújításra váró, de használaton kívüli épületében húzták meg magukat. „Átjöttünk az öcsémmel. 28 migráns volt a lakásban. Az ablakokat kiverték, az ajtót felfeszítették. Padláson voltak. Szobákban voltak. Minden irányban voltak. Kizavartuk őket 3-4 alkalommal. Visszajárnak.Az ajtót sem tudom bezárni.” Majd hozzátette: azóta nem zárja a kapukat. Feleslegesnek is érzi, hiszen úgyis újra felfeszítenék.

forrás

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.