0

A munkahelyem melletti pékség 10/9-szer nem ad blokkot! Figyeljétek hogy megtrükköztem a pénztárosukat!

Az alábbi bejegyzést Szegedi Zoltán tette közzé  a Pesten hallottam csoportban és igen nagy felháborodást keltett és megosztott az embereket. Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre, hogy kinek van igaza.

“Sziasztok! A munkahelyem melletti pékségben 10-ből 9-szer nem kapok blokkot, pedig (tudom, paraszt vagyok :D) többször szóltam is emiatt nekik. A 170 Ft-os péksüti nettó ára 135 Ft, ezért ma csak ennyit adtam a pénztárosnak érte. Nem kérdezett, nem szólt semmit, pedig átszámolta és nyilván nem az általa közölt összeget adtam, mert 1 db 5 Ft-os volt a kupacban… És az IPA és egyéb adók értékét, amit szintén nem fognak megfizetni az állam/önkori felé, még le se vontam…”

Mit szólna Szegedi úr, ha bezárna ez a kis pékség és a munkahelye mellett lévő, kényelmes kis üzlet bezárna?
Vagy tényleg ekkora bűnt követ el az a kis pékség, aki küzd az életben maradásért? Az a pékség, akit Magyarország kedves kormánya teljesen ellehetetlenít, ha mindent úgy csinál, ahogy azt kellene? Avagy igaza van Szegedi Zoltán úrnak is fokozott ellenőrzést kellene végeznie az adóhatóságnak, hogy felszámolják ezeket az adócsaló vállalkozásokat?

Szólj hozzá

admin1

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.