0

A német politikus szerint több migráns kell. Megdöbbentő, hogy miért

Az AfD egyik politikusa a családokért, nyugdíjasokért, nőkért és fiatalokért felelős szocialista minisztert kérdezte meg arról, hogyan akarja megvédeni a nőket a jövőben a migránsok által elkövetett s z e x u á l i s támadásoktól. A válaszra valószínűleg senki sem számított.

 

A miniszter közölte, hogy párbeszédet kell folytatni a macsó kultúrából érkezett migránsokkal, valamint Németországba kell költöztetni az ő családjaikat, hogy könnyebben lehessen kezelni őket.

 

A politikus egy tanulmányra hivatkozva közölte, hogy ha megtörténik a családegyesítés, azaz, ha az illegális bevándorlók édesanyját és nővéreit is Németországba hozzák, akkor könnyebb lesz megelőzni az ilyen szituációkat. A többi szocialista csak lelkesen tapsikolt a parlamentben, amikor elhangzott a válasz, miközben az AfD-sek fejüket csóválva nevettek az elképesztő feleleten.

Az AfD politikusa annak a muszlim férfinak az ügye kapcsán kérdezte a szocialista politikust, aki megölt egy 15 éves német lányt Kandelben.

 

Sajnos, az elmúlt években többször előfordult, hogy a migránsok német barátnőjüket bántalmazták, vagy megölték, ezért a téma most teljes lázban tartja Németországot.

 

A leginkább elhíresült ügy, a Hussein Khavari által elkövetett gyilkosság lett. Az afgán migráns megtámadott megerőszakolt, majd megfojtott egy 19 éves lányt, holttestét pedig a Dreisam folyóba dobta. A férfi többször megvezette a német hatóságokat. Először kiskorúnak vallotta magát és azt mondta, hogy meghalt az édesapja. Kiderült, hogy egyik sem igaz, és az afgán fiú édesapja árulta el, hogy 33 éves. Az áldozat apja az a Clemens Ladenburger, aki az Európai Bizottság egyik szervezeténél volt magas rangú beosztott.

https://www.youtube.com/watch?v=9hNjf8PTbhk

forrás

 

 

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.