A NEVEM ATTILA, ÉS A FELESÉGEM EZZEL A GYÓGYSZERREL MÉRGEZNÉ A FIAMAT. MIT TEHETEK?

A nevem Hantos Attila, egy jogok nélküli apa. Ezeket a sorokat most tehetetlenségemben írom, hogy lássátok ilyen is előfordulhat… :


A volt feleségem egy legális droggal (RITALIN) akarja a közös fiúnkat “mérgezni” mert túl izgága az iskolában és nem teljesít úgy, ahogy ő elvárná. Ritalin – így hívják ezt a bizonyos “gyógyszert”, amely valójában nem gyógyít, csupán tüneteket nyom el… Tulajdonképp semmilyen döntési joggal nem rendelkezem és bárhogyan is szeretném nem tudom megfékezni a volt feleségemet ebben az elmebeteg helyzetben.
Ahogy a cikk is leírja ” A drogrendészeti Hivatal a II-es jegyzéken szereplő kábítószerek csoportjába sorolja– ugyanabba a csoportba, mint a kokaint, a morfiumot és az amfetaminokat. ” Ezenkívül még 100 !!! dolog előfordulhat amit a betegtájékoztató leír pl : a hallucináció, öngyilkos gondolatok, paranoia, levertség, agresszió, pánikroham…Kérdem én : Megéri kockázatot vállani csak azért, hogy kevésbé legyen égő az anyának és könnyebb a tanároknak ??

Azt mindenki leszarja, hogy ezzel mekkora károkat okozhatnak a függőség mellett egy fejlődésben lévő, egészséges, életvidám kisfiú szervezetének ? Szerintetek lehet más megoldás? Kérlek olvasd el a linket és oszd meg az írásommal együtt.

Köszönöm : Hantos Attila. 

Szólj hozzá

admin