0

A RÁKKUTATÓ INTÉZET SZERINT, EZ A LEGNAGYOBB RÁKKELTŐ TERMÉK A VILÁGON! MÉGIS NAPI SZINTEN FOGYASZTJUK ÉS ADJUK A GYEREKEINKNEK….NÉZD MEG A VIDEÓT HOGY KÉSZÍTIK!

A Rákkutató Intézet szerint, ez a legnagyobb rákkeltő termék a világon! Mégis napi szinten fogyasztjuk és adjuk a gyerekeinknek….Nézd meg a videót hogy készítik! 

 

Az egész világon az egyik legelterjedtebb termék a világon a virsli. Sajnos gyermekeinknek is szinte napi szinten adjuk, ami óriási hiba és ezzel nagy veszélybe sodorjuk őket. A virsli nagy feldolgozó gyárakban húsipari melléktermékekből, és rendkívül rossz körülmények között készül. A gyárak mindenféle melléktermékeket használnak az előállítása során, amit már más élelmiszer készítéséhez nem tudnak felhasználni.

Így kerül bele: állati lábak és fejek, vagy a zsírszövet és a bőr. 

Ezek a maradványokat megdarálják, majd összekeverve egy sűrű pasztát készítenek belőle. Végül pedig rengeteg vegyi adalékanyagot adnak hozzá amiatt, hogy ehetőre javítsák az ízét! Ilyenkor hatalmas mennyiségű só, nátrium-glutamát (MSG), kukorica szirup, nitrátok, ízfokozók, tartósítók és más vegyi anyagok kerülnek az alapanyagba. Az ilyen húsipari termékek fokozottan növelik a hasnyálmirigyrák kockázatát, ami az University of Hawaii tanulmánya szerint eléri még a 70%-ot is! 

Az Amerikai Rákkutató Intézet azt állítja, hogy napi 1 virsli vagy hot dog fogyasztása minimum 20%-al növeli a vastag- és végbélrák kialakulásának kockázatát.

Nézd meg a videót hogyan készül!Ha tehetjük ne fogyasszunk és ne adjunk gyermekeinknek ilyen ételeket!

Forrás

Szólj hozzá

admin1

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.