0

A rendőrök nyöszörgést hallanak egy földkupac alól. Pár perc után rájöttek egy szörnyű dologra!

Nagyon nehéz elképzelni, hogy az emberek iszonyatosan kegyetlenül tudnak viselkedni a védtelen állatokkal szemben. Sajnos napjainkban már egyre több ilyen esetről hallunk, de szerencsére nagyon sok végződik közülük boldogan.

A willistoni rendőrség egy helyen nyomozott, ahol egy halom föld alól valami állat nyöszörgését hallották. Pontosan nem tudták, hogy mit fognak találni, de azonnal odarohantak!

Pár perc keresés után rájöttek egy szörnyű dologra… Amit ott találtak az teljesen lesokkolta őket: egy aprócska kölyökkutya volt eltemetve a földkupacban.

A rendőrök nyöszörgést hallanak egy földkupac alól

Régi gazdája szándékosan hagyta ott, hogy megszabadulhasson ettől a csodás teremtménytől. A kutyus nagyon szerencsés volt, ugyanis perceken belül meg is halhatott volna oxigénhiányban. A rendőrök elvitték a kicsit állatorvoshoz, aki megállapította hogy semmi baja nincs neki.

De azt is elmondta, hogy a kutyus még csak egy hetes. Felháborító, hogy az ember ilyen kegyetlen tud lenni egy ilyen ártatlan és magatehetetlen élőlénnyel.

A rendőrök nyöszörgést hallanak egy földkupac alól

Szerencsére a kutyus a körülményekhez képes nagyon jól van: az orvos megetette őt, majd adtak is neki egy szép nevet: Trucker-nek nevezték el. Az állatorvos egyik segédje annyira megkedvelte őt, hogy úgy döntött magához veszi.

Ezután végre szerető családban élhet, ahol remélhetőleg elfelejti mind azt a rosszat ami vele történt. Nagyon jó érzés, hogy ilyen boldog befejezése lett ennek a történetnek, hiszen alakulhaottt volna rosszul is. Trucker végre biztonságban van.

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.