0

A SZOMBATHELYI KÓRHÁZBAN OTT HAGYTAK EZT A KISBABÁT. A SZÜLŐK EGY PAPÍRRA ÍRTÁK RÁ, HOGY NEM KELL NEKIK, ÉS ELTŰNTEK

A két hónapos gyermek ügyében a kórház felvette a kapcsolatot a gyámhatósággal. Szívbeteg babát hagytak szülei egy nyugat-magyarországi kórházban, a súlyos beteg kisfiú már túl van egy rendkívül bonyolult műtéten, de még több beavatkozás vár rá – tudta meg a Magyar Nemzet.

 

A lapnak nyilatkozó kórházi forrás arról beszélt: már felvették a kapcsolatot az illetékes gyámhivatallal a két hónapos gyermek ügyében. Megint kórházban hagytak egy szívbeteg babát, rendkívül bonyolult műtéten esett át A baba jelenleg jól van, de forrásunk szerint egyelőre nem túl jók az életkilátásai.

 

Az utóbbi időben ő már a második baba, akinek súlyos betegsége van, és szülei a kezelő intézményben hagyták. Szeptemberben a Bors írta meg, hogy egy Győr-Moson-Sopron megyei kórházban hagytak a szülei egy hat hónapos kisfiút, miután kiderült, hogy szívbeteg.

 

A lap szerint a babának minden esélye megvan a gyógyulásra, már több műtétje is volt, de további kezelések is várnak még rá. Mint írták, amikor a gyermek szülei megtudták, hogy szívproblémái vannak a kisfiúnak, két hétig felé sem néztek, csupán egy papírt hagytak a kórházban, amelyen azt írták: lemondanak a gyerekről. A babát egyébként jelenleg is kórházban ápolják.

 

forrás

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.