0

A szülők fiuk születése előtt elváltak. 21 évet vártak arra, hogy babafotókat csináljanak. Az oka…

A sors néha furcsa helyzeteket produkál.

A legtöbb pár akkor csináltat képeket közös, családi képeket a babával, amikor megszületik, de Rebecca Jensvold Hayes és David Ward 21 évet várt arra, hogy ez bekövetkezhessen.

Rebecca és David már a középiskolában együtt jártak, aztán Rebecca hamar terhes lett. Nem tervezték a babát, és a sors úgy hozta, hogy még kisfiuk, Clayton megszületése előtt elváltak útjaik. Mindketten új partnerre találtak és élték tovább az életüket.

De mivel a pár még a gyermek születése előtt elvált, soha nem készült róluk kép a kisbabával együtt Rebecca pedig sajnálta, hogy nem volt közös képük a kis Claytonnal.

– Rengeteget gondoltam arra, hogy babaképeket készíttessek, egy kicsit szomorú voltam, hogy ezt soha nem tettük meg, mondta Rebecca az Upworthy-nek.

De az élet váratlan dolgot produkált, Rebecca és David két évtizeddel később ismét együtt voltak, hogy fotókat készítsenek.

Mindez Clayton szülése után 21 évvel történt, a fiúból felnőtt férfi lett

Ennek ellenére a szülők megpróbáltak babafotókat készíteni.

S így is lett. A pár felvette a kapcsolatot a Chaotic Perfection Photography fotóstúdióval. Talán arra gondolunk, hogy a 21 éves fiút nem tudták meggyőzni arról, hogy vegyen részt a fotózáson, de Clayton azonnal igent mondott.

A képeket feltették a Facebook-ra, melyek rövid időn belül nagy népszerűségnek örvendtek.

Sokan megértették, hogy miért döntöttek így a szülők. Rebecca azt mondta, hogy számára nagy boldogság volt ez a fotósorozat.

A családnak így sikerült 21 évvel később babafotókat készíteni a “kicsiről”.

(Csodálatos)

Szólj hozzá

admin1

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.