A szülők nem tudták, miért csak a fiuk sírja zöld. Amikor kiderült, zokogni kezdtek

Egy texasi pár, Rachel és Raymond Villasenor egy autóbalesetben elveszítette szeretett 泖át. Joseph a légierőnél szolgált, és még csak 36 éves volt. Egy nap, amikor ellátogattak a sírjához, megdöbbentek a látványtól: a temetőben egyetlen sír volt, ami zöldellt, az összes többin elszáradt a fű, mert kiszívta a nap. A szülők nem értették, miért.

 

De a titokra fény derült. Az özvegy Jake Reissg egy éve veszítette el a feleségét, és minden nap meglátogatta a sírját. A 86 éves férfi mindig vitt a kertjükből friss rózsát, leült a sírhoz, és elmesélte a napját, mintha a felesége még élne – és naponta kétszer meglocsolta a sírt. Egy nap megpillantott egy fiatal nőt, aki egy sír előtt térdelt, és vigasztalhatatlanul zokogott. Joseph húga volt.

 

Az öregúr odament hozzá, beszélgetni kezdtek, így megismerte a fiú történetét. Amikor a fiatal nő elment, Jake elhatározta: minden nap meglocsolja Joseph sírját, hogy ezzel tisztelegjen azért, amit a hazájáért tett. Hirdetés Innentől a temetőben már két sír volt, amely zöldellt. Amikor Rachel és Raymond megtudta, mit tett a fiukért a 86 éves özvegyember, felkeresték, és megölelték.

 

– Hihetetlen volt, hogy egy idegen ennyi időt és energiát áldozott a fiunkra, akit soha nem ismert – mondta könnyekkel szemében Rachel. Micsoda gesztus ez egy idős embertől, akinek aranyból van a szíve.

 

forrás:http://utcaemberek.blogspot.com/

Szólj hozzá

admin