2

A turul képe tűnt fel az égen. Magyarország újból naggyá lesz?

Az ősi magyar jóslatok szerint népünknek figyelnie kell a turulmadár érkezésére. Eljött a mi időnk? Nekünk kell megmenteni népünket, nekünk kell megmenteni Európát? “Mi a sólyom népe vagyunk, szabadságra és végtelen nagy területekre van szükségünk. Nem tűrjük a bezártságot, mások fennhatóságát. Szabadnak születtünk, szabadon akarunk meghalni és megtérni az Ősök Országába.”

 

Sokak szerint a magyar turulmadár a világ védelmezője. Mi magyarok, pedig a turulmadár népe vagyunk.

 

 

Egyesek úgy vélik, hogy történelmi feladatot szán nekünk a sors: Az egyik utolsó nemzetállamként kell szembe szállnunk, mintegy Európa egyetlen védőbástyájaként a keletről érkező, bevándoroltatott hódítókkal

 

 

Több lelet tanúskodik arról, hogy a Hunok, az Avarok és a Magyarok használták díszítőmotívumként használati tárgyaikon, fegyvereiken, ruházatukon a turult. Több ősi legendában és mondában is említik, hogy egy napon a jövőben, a magyarok számára ismét fel fog tűnni az égen a szent madár. Ez lesz az a jel, hogy eljött a mi időnk, és újra harcba kell indulnunk, hogy megvédjük a több ezer éves kultúránkat. A sors fintora, hogy most azokért a népekért is ki kell állnunk, melyek vezetői támadnak minket, Európáért is meg kell küzdenünk. ÉRTÜK, HELYETTÜK.

 

Forrás: vilagtitkai.com

Szólj hozzá

admin

2 Comments

  1. “Európa egyetlen védőbástyájaként a keletről érkező, bevándoroltatott hódítókkal” Csak magunkat kell megvédenünk. Ha mi védőbástya vagyunk, akkor csak azokat védhetjük meg akik a bástya falain belül vannak. Tehát ez a Magyarország nevű védőbástya nem sakkfigura amit odatolunk ahol védeni kell valamit. Ez a “védőbástya” a Kárpát medence. Akik ezen belül élnek azoknak kell összefogniuk és megvédeni magukat, csak magukat senki mást! “A sors fintora, hogy most azokért a népekért is ki kell állnunk, melyek vezetői támadnak minket, Európáért is meg kell küzdenünk. ÉRTÜK, HELYETTÜK.” Senki másért nem kell kiállnunk és nem is szabad senki másért kiállnunk! Vannak menthetetlenek. Ilyen menthetetlenek az Európa nyugati végein élő nyomorult barbár népek, amelyek évszázadok óta menetelnek az élet ellen nem a feladatukat végezve. Hogy a francba lehet olyat mondani, hogy a dió bele védőbástyája a dió héjának?! Nem Magyarország áll-e ha még áll Európa közepén? Nem az ezt a közepet körülvevő perem dolga lenne megvédeni a közepet?! Ahogy a dió héja védi a belet? …..Azt mondja a dióbél, hogy meg kell védenie a héját? …..??

  2. Dérfi János – Igaz beszéd, igazi MAGYAR beszéd ! Első, mindenekelőtt a HAZA védelme, a saját nép, az igazi MAGYAROK védelme ! Ez a mi feladatunk, a miénk, NEM A HAZAÁRULÓ mocskoké, kik bár papíron magyarok, de azt tetteikkel, szavukkal megtagadták, megtagadják nap-mint nap ! ŐK VESSZENEK, ÖRÖKRE !!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.