0

A VAK LÁNY NEM TUDTA ELINDÍTANI A 4-ES METRÓ LIFTJÉT. EGY NŐ AHELYETT, HOGY SEGÍTETT VOLNA, DURVA DOLGOT TETT.

4-es metró, kicsivel 17 óra után. Egy látássérült hölgy vakvezető kutyával (meg nem mondom, milyen fajta, de egy fekete színű, gyönyörű szép kutyus volt) leszállt Kelenföld végállomásnál, majd…

Az alábbi történetet a Pesten Hallottam Facebook csoportban találtuk:

“4-es metró, kicsivel 17 óra után. Egy látássérült hölgy vakvezető kutyával (meg nem mondom, milyen fajta, de egy fekete színű, gyönyörű szép kutyus volt) leszállt Kelenföld végállomásnál, majd az “állatot nem viszünk mozgólépcsőre” szabályt tisztességesen betartva, lifttel próbált feljebb jutni.

Sajnos a kezelőgombokkal már akadt egy kis gondja (nyilván nem láthatta, melyiket kell megnyomnia és kétségbeesetten a legalsóval próbálkozott), erre egy, a liftet szintén használni készülő, kézitáskát és kék ballonkabátot viselő, hosszú hajú nő készséggel megtette a kettejük között lévő, súlyosan nehéz két lépés távolságot, majd megnyomta a megfelelő gombot, hogy segítsen egy – csúnya kifejezéssel élve – testi fogyatékossággal élő embertársán… Fenét, lehülyézte és dühösen kivágtatott a fülkéből.

Na, ennek a “kedves” némbernek üzenném, hogy süllyedjen el szégyenében, amiért ilyen alpári módon ráripakodott egy jól láthatóan vak lányra ahelyett, hogy megnyomta volna neki azt a k*rva gombot.”

Mi se nagyon tudunk mit hozzátenni. Ez az eset is nagyon tanulságos. Lehülyézés helyett kis segítség, kis figyelem kell csupán, és mindnyájan feljebb jutunk…

forrás:

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.