0

” AHOGY BEÉRTEM A MUNKAHELYEMRE, ISZONYATOS GÖRCSEIM LETTEK! EKKOR A FŐNÖKÖM BORZASZTÓAN ALJAS DOLGOT TETT! SZERINTETEK MINDEN FŐNÖK EZT CSINÁLNÁ ILYEN ESETBEN? “

” Ahogy beértem a munkahelyemre, iszonyatos görcseim lettek! Ekkor a főnököm borzasztóan aljas dolgot tett! Szerintetek minden főnök Ezt csinálná ilyen esetben? ” 

Az alábbi történetet, Bódi Éva osztotta meg az egyik facebook csoportban!

Két éve történt, de mint ha tegnap lett volna:

Dolgozni mentem, és ahogy beértem iszonyatos görcseim lettek, nem voltam képes felkelni a székből. Szóltam a főnöknek, persze egy fájdalomtól síró lányra mindenki azt hiszi hogy csak nem akar dolgozni, holott életemben nem voltam az az ember aki bármi mögé bújik a munka elől… Végül nem a mentőket hívta a főnök hanem a diákszövetkezetet, akik azt kérdezték, hogy ez nem azért van ugye mert rosszul bánnak velem ott, és ezért színlelem? Nálam betelt a pohár.

Végre felhívták a mentőket is, akik annyit közöltek ha van erőm beszélni akkor sétáljak be szépen az ügyeletre. Mondanom sem kell taxit hívtunk a végén, és a taxiig is valakinek az ölében mentem.

Az ügyeletes megvizsgált, és kikerekedett szemmel nézett rám mikor elmeséltem neki, mit mondtak nekem a telefonba a mentősök. Kis borogatás a derekamra, jobban lesz az. Na igen, ha ennyi lenne nem görnyednék a fájdalomtól. Azonnal a sürgősségire küldött vakbélgyulladás gyanújával, ahol 13 órát töltöttem el. Ott már velem volt édesanyám is, próbált beszélni sorra az orvosokkal ápolókkal, hogy megsürgesse az ellátást, vagy esetleg úgy gondolják majd ha perforál akkor ellátnak? Amíg a kórházban voltam nem ehettem nem ihattam, mondván ha műtétre kerülne a sor akkor ez mind hátráltatná az orvosokat. Ezt mind meg is értem. De úgy művelték ezt velem, hogy az ügyelet vakbélgyulladás gyanújával küldött a sürgősségire. Ők pedig úgy akarták bebizonyítani hogy bizony azért vannak görcseim mert terhes vagyok, hogy nem is volt párom, nem volt szexuális kapcsolatom. Küldtek nőgyógyászról nőgyógyászra, persze senki sem sietett olyan vizsgálattal előállni ami valóban megmutatja van-e baj a vakbelemmel.

Szóval 13 óra múlva megállapították hogy nincs vakbélgyulladásom. Helyette egy szép kombóval petefészek, vesemedence és húgyhólyag gyulladásom volt.


Én is köszönöm a segítséget a mentősöknek, a pazar hozzáállást a főnököknek és a gyorsaságot a SÜRGŐSSÉGIN! 

Azt elfelejtettem hozzáírni, hogy amikor felküldtek a nőgyógyászhoz a sima vizes infúzió ott lógott a karomból. Felakasztották egy állványra hogy azt toljam magammal. Fenn rám förmedtek, hogy ezzel nem szabad sétálni.

Forrás

Szólj hozzá

admin1

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.