Ahol csak tehette, megalázta: hihetetlen dolgokat állít Diana hercegnéről Kamilla

Károly és Diana szerelme igazi tündérmesének indult, aztán rémálomként ért véget. Bár Kamilla és Károly évekig szeretők voltak, a hosszú, több éves várakozás után szerelmük végül betejesedhetett. Most Kamilla hercegné újabb részleteket árult el a titkos viszonyukról és arról, hogy a Szívek hercegnője miként is reagált rájuk.

Természetes, hogy senki nem örül annak, hogy ha kiderül: a férje szeretőt tart. Ennek ellenére Kamilla szerint Diana mindent megtett annak érdekében, hogy megszégyenítse őt. Diana persze tudta, hogy Kamilla és Károly kapcsolata már azelőtt kezdődött, hogy ő és Károly egyáltalán megismerkedtek volna, mégis zavarta, hogy az akkor házas asszony belemászott az életükbe. Kamilla azt állítja, hogy Diana amikor csak tehette megalázta őt: az egyik eseményen például hangosan felszólította, hogy távozzon.

Diana 1995-ben a BBC-nek adott nyilatkozatában azt mondta: „Hárman éltünk ebben a házasságban, így egy kicsit túlzsúfolt volt.” Károly és ő végül 1992-ben váltak el.

Később Károly herceg Mark Bollandot alkalmazta, annak érdekében, hogy segítsen neki a néppel megkedveltetni Kamillát és elfogadtatni a kapcsolatukat.

Kamilla csendes türelmének és várakozásának végül meglett az eredménye: a közvélemény is kezdte elfogadni őket, ráadásul a királynő is befogadta a királyi családba. Károly és Kamilla 2005-ben házasodtak össze.

(Daily Mail)/blikk

Szólj hozzá

admin