0

Alekosz: az RTL-nél elraboltak, a TV2-nél átvertek

Nagy Alekosz hosszú Facebook-posztan írta meg a médiaszerepléseinek történet, benne új dolgokat is megemlítve. Az első súlyos kijelentése: az RTL-es időkben, a Szerelem a Legfölsőbb Szinteken alatt még a mosdóra is csak őrökkel mehetett. De még ennél is keményebbet állít, idézzük:

„A dolguk (az őröknek – a szerk.) nem az volt, hogy a rajongóktól védjenek, hanem a szökéstől, illetve amikor egy alkalommal az utcánk sarkáról fordította vissza az RTL a kocsit, amiben ültem, gombokat lenyomva, engem kiszállni nem hagyva vittek vissza”. Ekkor kijátszva az egyik őrt, annak telefonjával értesítette a rendőrséget, akik ki is szálltak. Másnap az RTL Klub akkori kreatív vezetője, Rubint Kristóf azzal hívta fel, hogy vonja vissza a feljelentést, mert ha nem, bilincsben viszik el őt. Családja van, gyereke született Rubintnak, ráadásul a műsorból is hátra volt még két hét, így visszavonta a feljelentését Alekosz.

Aztán a műsor után eltelt egy év, de nem ajánlott neki új munkát az RTL Klub, viszont megkereste Hajdú Péter egy ajánlattal.

Tudták Hajdúék és a TV2 is, hogy perelni fog az RTL, hiszen megszegik Alekosz élő szerződését az RTL Klubbal, ezért egy szerződést kötöttek, amelyben Alekosz szerint kikötötték, hogy ha az RTL megnyeri a pert a TV2 vállalja az RTL-es nyereményének megtérítését.

Az RTL pedig nyert a TV2-nél pedig az ügyvédek és a tulajdonos személye is változott. Közben Hajdú is otthagyta a TV2-t, az ottani produkciós cégét pedig eladta.

Az RTL pedig megnyerte a pert, a TV2 és Hajdú volt cége egymásra mutogat, valamint az akkori szerződésnek eltűnt a harmadik oldala, pont az, amelyben a fent említett kikötések szerepelnek.

Ezért hétfőn Alekosz büntető feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen, azután pedig polgári pert indít az ügy szereplőivel szemben.

„Elgondolkodtatónak tartom azt, hogy a TV2 éveken át a képernyőjén tartott úgy, hogy mindvégig tudta azt, hogy nem fog kártalanítani, és rá leszek kényszerülve arra a paradox és szürreális lépésre, hogy kenyéradóm ellen, akinél a jövőmet képzeltem el, pert indítsak” – írta üzenete végén a valóságshow-hős.

A teljes bejegyzést itt olvashatja el:

forrás

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.