0

ALKOHOLT TALÁLTAK A KIZUHANT PANNIKA VÉRÉBEN

Egyre több hajmeresztő részlet derül ki a negyedik emeleti ablakból kiesett Panni (†3) halálával kapcsolatban. A Blikk információja szerint a tragikus körülmények között meghalt kislány vérében a rendőrség által kirendelt szakértő alkoholt mutatott ki.

 

A döbbenetes tényre háromféle magyarázat lehet. Az egyik, hogy a kislány vérébe az újraélesztés során használt gyógyszerekből került alkohol. Elképzelhető az is, hogy amikor a keresztanyja egyedül hagyta, a kicsi megivott valamit. De az sem teljesen kizárható, hogy halála előtt valaki alkoholos italt adott Panninak.

 

Úgy tudjuk, a szülők a rendőrségi meghallgatásukon határozottan cáfolták, hogy olyan helyen hagytak volna az otthonukban a gyerek egészségére káros italt, hogy azt ő elérhette. A Blikk tegnap számolt be róla, hogy Panni szüleit és a keresztanyát is poligráfos vizsgálatnak vetették alá. Tamás szeretne hinni feleségének, aki megbukott a hazugságvizsgálaton /Fotó: Fuszek Gábor Az eredmény döbbenetes volt, hiszen kiderült: Panni anyja nem mondott igazat, amikor azt állította, soha nem egyezett volna abba bele, hogy a keresztanya magára hagyja a kislányt.

 

– Nagyon meglepődtem, amikor kiderült a hazugságvizsgálat eredménye, de én még mindig hinni akarok a feleségemnek! – mondta Tamás, Panni édesapja. – Bízom benne, hogy a gép tévedett. Másképp szembe kell néznem azzal, hogy nekem sem mondott igazat Anasztázia. Hiába telt el több hónap is a kislányom halála óta, semmivel nem vagyok jobban, mint amikor megtörtént a baj. Az is szörnyű, hogy amikor csak a páromra nézek, olyan, mintha a pici lányom nézne vissza rám. Jelenleg Angliában élünk, de amikor csak tudunk, kimegyünk a temetőbe – sírta el magát az apuka, aki a poligráf szerint feleségével ellentétben mindenben igazat mondott.

 

A kislány ennek a kistarcsai panelháznak a negyedik emeleti tetőablakából zuhant ki /Fotó: Fuszek Gábor – Az általam képviselt szülők egyikét sem gyanúsította meg a rendőrség, jelenleg is sértettjei az ügynek – közölte dr. Lichy József, Anasztázia és Tamás jogi képviselője. Mint megírtuk, májusban, amíg a szülők éjszakai műszakban dolgoztak, lányukra a gyerek keresztanyja vigyázott. A nő reggel korábban elment, mint ahogy Tamásék hazaértek. A kicsi felébredt, székre állt, felmászott rá, és a mélybe zuhant az ablakból.

 

forrás

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.