Amikor a férje meghal, a feleség gyászjelentést tesz közre a helyi lapban. De amikor kinyitja az újságot, kis híján lefordul a székről

Az újság szerkesztője rettenetes hibát követett el. El sem tudod képzelni, mit tett!

Leroy Bill munkája során több évig üveggyapottal dolgozott, ezért évekkel később tüdőrákot kapott, és 55 éves korában elhunyt. Szerető feleségét és három gyermekét hagyta családfő nélkül.

A szokások szerint felesége, Bearetta elküldte a gyászjelentést egy rövid szöveggel a helyi újságba, hogy megjelentesse a sajnálatos eseményt.

Amikor a rövid nekrológ végül megjelent, a feleség elájult, az azt olvasók pedig meglepődtek, ugyanis egymás alatt kétszer olvashatták, a férfi halálát.

Az első gyászjelentésben Leroy felesége Bearetta tudatja mindenkivel, hogy elhunyt szerető férje, ő és fia gyászolják. Valamint megírja, hol lesz a szertartás.

Sokkoló csavar a történetben, hogy a második gyászjelentésben (mely közvetlenül az első alá lett nyomtatva, ugyanazzal a fotóval) egy idegen nő is búcsúzott tőle. A nő megemlíti az elhunyt gyászoló fiát, a testvéreit, és magát, aki ahogyan írta sokáig volt a barátnője.

Az újság szerkesztője nem érzi magát hibásnak, amiért mindkét gyászjelentés bekerült az újságba.

MrvktkqTURBXy80YzEwYjBlMDg3Yzk5ZGRhYWFiY2ZjMmVjZGU1Yzg0OC5qcGVnkZUCzQJsAMLD

 

 

 

Szólj hozzá

admin