Amikor terhes lett az orvos szó szerint elájult, amikor az ultrahanggal megnézte a hasát

Az eddigi rekord az iowai hetesikrek voltak. A McCaughey házaspár féléves gyermekeikkel. A Kansas állambeli újszülöttek a kilencvenhatodik hatos ikrek a világon, amióta – az 1900-as évek eleje óta – jegyzik a többes ikerszületéseket. A gyermekeket egy huszonnégy tagú orvoscsoport segítette világra a terhesség 31. hetében, császármetszéssel, miután az anya az elmúlt kilencvenhárom napot kórházban töltötte.

 

 

 

 

A gyermekek világra segítése azért vált szükségessé, mert az orvosok aggódtak egészségükért. Négyen jelenleg lélegeztetőkészüléken vannak, ketten pedig oxigént kapnak, de mindannyian jól vannak

gallery-1447868453-mccaughey-septuplets2

Az orvosok eredetileg arra számítottak, hogy az anya 26-27 hétig lesz képes hordani terhességét. “Kész csoda, hogy ilyen sokáig tudta hordani őket…, úgy látom, mindannyian jól fognak fejlődni” – fejezte ki bizakodását dr. Katherine Schooley szülészorvos.

 

 

Az előrejelzések szerint a gyerekek körülbelül hat hétig lesznek kórházban, édesanyjuk azonban néhány napon belül elhagyhatja a kórházat. Eldon és Sondra Hendricknek már van egy négyéves kislánya. Sondra Hendricket tavaly nyáron hormonnal kezelték, hogy teherbe essen. Terhessége elején az orvosok azt tanácsolták, végeztessen abortuszt, vagy vetessen el négy magzatot, hogy a maradék kettő biztonságosan fejlődhessen tovább, a házaspár azonban erre nem volt hajlandó. Elmondásuk szerint ez a lehetőség meg sem fordult a fejükben. A hat újszülött – három fiú és három lány – harminc százalékkal növeli a lakosság számát lakóhelyükön, Ragóban, ahol szombatig mindössze tizenketten éltek.

35546125001_2841872615001_video-still-for-video-2841933539001

 

 

forrás:http://utcaemberek.blogspot.hu

 

Szólj hozzá

admin