Az anya leteszi aludni a babáját, aztán kopogást hall a bejárati ajtón…

Amikor kinyitja, sokkot kap.

Amber Boone a hároméves Aubrey édesanyja, Idaho-ban laknak. Mint a legtöbb gyerek, Aubrey is nagyon élénk, mozgékony és szereti felfedezni környezetét. Ha édesanyja nem figyel rá, azonnal útnak indul, hogy megnézze milyen érdekes dolgokat tud felfedezni.

2017. május 26.-án este letette Aubrey-t aludni a gyerekszobában ami a ház emeletén volt, és amiről úgy gondolta, biztonságos hely.

Miközben az édesanya a nappaliban volt, hallotta, hogy a szomszédok nagyon dörömbölnek a bejárati ajtón. A kislány kint a kerten feküdt, a földön, úgy tűnt kiesett az ablakon, írta a San Francisco Globe. A szomszéd kétségbeesetten, tehetetlenül nézte, mi történik.

A kislányt azonnal kórházba szállították, koponyasérüléssel. Sok véraláfutás volt a testén, léprepedés, zúzódások – az állapota súlyos volt de nem kritikus.

A szomszéd gyors reakciójának köszönhető, hogy a kislány túlélte a balesetet. Amber elfelejtette bezárni az ablakot a gyerekszobában és a kislány egy kis erőlködéssel ugyan, de ki tudta azt nyitni.

Aubreynek körülbelül 3 hónap kell ahhoz, hogy teljesen meggyógyuljon. Szerencse, hogy sérülései nem voltak annyira komolyak, hogy maradandó elváltozást okozzanak .

Amber nagyon boldog, hogy kislánya hamar felépül és miután hazament a kórházból, azonnal zárakat szereltetett fel a gyerekszoba ablakára.

Azért osztotta meg a szomorú történtet, hogy figyelmeztessen más anyukákat, szülőket, hogy bármikor megtörténhet az elképzelhetetlen.

FOTÓ: AMBER BOONE

(Csodálatos)

Szólj hozzá

admin