Az Anya úgy döntött, hogy megszakítja a terhességet, de ami ezután bekövetkezett, az csodába illik.

Amikor Melissa Ohden édesanyja 19 éves volt, és váratlanul teherbe esett egy olyan sráctól, akivel nem volt szoros a kapcsolata, akkor egy olyan döntést kellett meghoznia, amit akkor ott a legjobbnak látott.

 

El kellett a gyermeket vetetnie, mert az egész élete, karrierje veszélybe kerülhetett volna egy korai gyermekvállalástól . Akkoriban, és ott Amerikában nem a hagyományos abortusz volt a bevett eljárás, hanem egy olyan sóoldatos toxikus megoldás, amely Európában nem annyira elterjedt. Az orvos mérgező sóoldatos keveréket fecskendez a méhbe közvetlen a kicsi mellé, és az 5 nap alatt elhal ettől.

 

Azonban itt történt meg az amire talán maga az orvos sem gondolt. A kicsi, akinek 100 % hogy nem szabadott volna túlélnie ezt az erős mérgező vegyi kezelést, TÚLÉLTE ! Amikor megszülte a kicsit 5 hónaposan, a nővérke sírva közölte, hogy él a gyermek. – érdekesség gyanánt : Amerikában egészen a 16. hétig lehetőség van abortuszra , ez mennyire barbár !! a szerk. – Szerencsére Melissa felépült , és egy szerető család fogadta őt örökre. Ma már felnőtt, és előadásokat tart, ahol az embereket próbálja inspirálni azzal, hogy elmeséli a saját történetét. Azt hiszem sikerült !

 

 

 

 

forrás:http://utcaemberek.blogspot.hu

 

 

Szólj hozzá

admin