Az apa elhagyta családját amint meglátta újszülött gyermeke arcát. Azonban a kislány felnőtt és csoda történt!

21 évvel ezelőtt az oroszországi Novy Urengoyban megszületett Katja Nezsenceva. Mikor Irina, Katja anyja meglátta újszülött gyermeke arcát ledöbbent  a látványtól, hiszen Katja arcát ráncok borították. Irina férje úgy érezte, nem tud felvállalni egy ilyen gyermeket, így elhagyta családját.

 

 

 

 

 

Az orvosok közölték a szomorú tényt, hogy a kislány egy rendkívül ritka genetikai rendellenességben, az úgynevezett progeriában szenved mely a gyermek bőrén a korai öregedés jeleit hordozza. Az ebben a betegségben szenvedőknek nem jósolnak túl hosszú életet, azonban Katjával mást tervezett az élet.

 

Katja egész életében gúnyolódások célpontja volt, hiszen gyerekkora óta úgy nézett ki mint  egy öregasszony, ennek ellenére azonban úgy döntött nem adja fel a harcot. Erős jellemének köszönhetően igaz barátokra lelt és betegségét elfogadva élete hétköznapjait.

 

 

Katja esete olyannyira egyedi, hogy 2011-ben  egy tévéműsorba meghívást kapott. A műsort plasztikai sebészek is látták, akiket nem hagytak közömbösen a látottak. Az orvosok jóvoltából Katja plasztikai műtétnek vetette alá magát. Az eredmények magukért beszélnek.

 

Katja élete ezzel radikálisan megváltozott, hiszen a változásnak köszönhetően az igaz szerelem is beköszönhetett életébe. Szerelmével, Denisszel összeházasodtak, végül gyermekük is született, aki szerencsére nem örökölte  a genetikai betegséget.

 

 

 

 

Szólj hozzá

admin