Az apa hálából kifestette az orvosok irodáját, mert meggyógyították a kislányát

Kistarcsa – Az orvosok meggyógyították a kislányát, az apuka pedig azzal hálálta meg, amihez ért. Kifestette a doktorok irodáját

– Nem olyan régen a kislányom bent volt a kistarcsai Flór Ferenc Kórházban pár napot, az orvosok nagyon lelkiismeretesen bántak vele és az anyukájával. Gondoltam, értékelem az erőfeszítésüket és valahogy meghálálom. Én festőként keresem a kenyerem, és amilyen állapotok közt kell dolgozniuk, na az kiakasztó. Nem is volt kérdés, miben való lesz a hálám. Felajánlottam hát én is a szakmai tudásom ingyen és bérmentve, hogy igényes környezetben legyenek. Szükség van a segítségre, hogy ezek az emberek (doktorok, nővérek, ápolók) ne veszítsék hitüket a hivatásukban! -írta az apuka, Lakatos Norbert a Facebook-oldalára.

Az Index megkereste a kórházat: – Mindenképpen tenni akart azért, hogy a háláját kimutassa, mi pedig ezt nagyon értékeltük. Az osztályvezető főorvossal kiválasztottak egy irodahelyiséget és egy színt, a férfi pedig a hétvégén saját pénzéből megvásárolta a festéket és megcsinálta a festést – mondta el az orvosigazgató, Dr. Némedi Mária.

Oszd meg te is, hogy mások is láthassák!

Szólj hozzá

admin