0

Az EU vezetői egyenként és együtt is eladták népeiket! Így hódol be Európa önként az iszlámnak! Kötelező videó!

A Nyugat meghökkentő önfeladása tudatos, módszeres pszichológiai befolyásolás eredménye, amely az iszlám történelméből ered. Ez a “dimmiség”: a dzsihád következtében a ‘hitetlenek’ a félelem és bizonytalanság hatására saját társadalmaikat kényszerítik megalázó helyzetbe.

Bat Ye’or előadása

“Európára a muszlimok úgy tekintenek, mint a gyarmatosítás hatalmas területére. Egy olyan kontinensként, ahol a nacionalizmust, az őshonos kultúrákat és identitásokat meg kell semmisíteni, mint ahogy a dzsihádista hódítások után a meghódított területek nem iszlám lakosságát iszlamizálták.

Ez a muszlim világ látásmódja, és mi nem lépünk fel ellene, nem harcolunk ez ellen.

Épp ellenkezőleg, az EU intézményei több nemzeti és nemzetközi hálózaton és lobbistán keresztül dolgoznak és működnek együtt az OIC-vel.

Az európaiakat arra kényszerítik, hogy úgy éljenek, mintha háborús idők lennének, vizsgálat alá kell vetniük magukat a tömegközlekedésnél és nyilvános helyeken, miközben az OIC megsokszorozza a nemzetközi konfrontációkat és vitákat, bele értve az ENSZ-et is, és az európaiak „iszlamofóbiájáról” panaszkodik, amitől a muszlim bevándorlók „szenvednek”, – miközben szabad akaratukból továbbra is áramolnak Európába.

Ugyanúgy, mint a dimmiket, a nyugatiakat arra kényszerítik, hogy elfogadják saját területeik demográfiai és kulturális gyarmatosítását. El kell utasítaniuk a nemzeti történelmüket, identitásukat és kultúrájukat, és az önvédelemhez való jogukat, mivel az iszlamofóbia lenne. A terrorizmus-ellenes intézkedések iszlamofóbok. Tehát a dimmiség kulturális és politikai rendszerében vagyunk, anélkül, hogy tudnánk róla.”

forrás: Dzsihádfigyelő

Szólj hozzá

admin1

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.