5

Az évszázad botránya! Börtönbe kerülhet Soros, és elveszik az összes vagyonát!

A milliárdos üzletemberre és tettestársaira a börtön mellett akár a teljes vagyonelkobzás is várhat.

A labda hamarosan a kormányzatnál pattog majd. Eddig több mint 70 ezer ember nyilvánította terroristának Sorost, a hivatalos eljárás 100000 aláírás után kezdődhet meg.

Kevesebb, mint két héten belül több mint 70 ezer ember írta alá azt a Soros György-ellenes petíciót, amely az Amerikai Egyesült Államok elleni lázadás szervezésével vádolja a nemzetközi spekulánst, és azt kéri, nyilvánítsák őt terroristává – írja a 888.hu.

Ha ez bekövetkezik, annak súlyos következményei lesznek Sorosra nézve.

loading…

A petíció nem egy átlagos portálon indult, hanem a Fehér Ház petíciós honlapján, és szeptember 1-re már több mint 70 500 aláírás gyűlt össze Soros ellen. Ha szeptember 19-ig összegyűlik 100 ezer aláírás a petícióhoz, akkor a Fehér Háznak hivatalosan válaszolnia kell a petícióban megfogalmazott állampolgári kezdeményezésre.

A vád szerint az üzletember szándékosan és szisztematikusan próbál a destabilizálás és sok egyéb eszköz révén is lázadást szítani az Egyesült Államokban.

A Magyar származású és Magyar állampolgársággal is rendelkező Soros céljai érdekében pedig több olyan szervezetet is létrehozott, amelyeknek egyetlen célja az Egyesült Államok kormányzati rendszerének elpusztítása az Alinsky-modellként ismert terrorista taktika gyakorlati alkalmazásával.

Az Igazságügyi minisztériumnak lépnie kell.

Nem véletlenül indult pont a Fehér Ház honlapján a petíció. Célja, hogy a megfelelő mennyiségű aláírás összegyűjtése esetén az Igazságügyi Minisztérium haladéktalanul mondja ki:

Soros György és a neki dolgozó személyek belföldi terroristák.

Ebben az esetben a minisztériumnak azonnal meg kell indítani a büntetőjogi eljárást, amelynek Sorossal, és szervezeteivel szemben a büntető eljárás mellett a teljes vagyonelkobzás lehet a vége.

forrás: netextra.hu

Szólj hozzá

admin

5 Comments

  1. Tulajdonkeppen nem lenne semmi baj,ha az emberek Es kormanyok nem lennenek and olyan korruptak Mutassanak olyan embert vagy kormanyt akit nam lehet megvenni (lasd draga hazankat)Aki ptotestal a azert mert o nem jut el Az “ETETO VALYUHOZ”.Magyarorszagon is ez megy,mi Az oka hogy a nep nem akadalyozza meg.Van erre egy slager:A gyavasagtol ORDITANI tudnak.Most az a slager hogy milyen gyorsan lehet eladni Az ORSZAGOT.Ne okoljak a kormanyt,hiszen Onok is benne vannak.(Voltunk mi BATRAK is lasd Az 56-os forradalmarokat)Es GYAVAK LETTUNK )1990-2017)Onok nem erdemlik Meg ezt az ORSZAGOT. Egy GYAVA,KORRUPT,EGYMAST GYULOLO ORSZAG LETTUNK.Sorsukat MEGERDEMLIK.Sir Szabo Ferenc (56-os forradalmi Parancsnok)

  2. Nezzek meg milyen KARORVENDO a NEP.Amikor a love jott senki nem tiltakozott.Jo nehany milliardos MAGYAR VAN A VILAGON.Szerintem meglehetne oket “DUMALNI”Magam is talalkoztam egy-kettovel A PENZ KELLENE CSAK AZ EMBER NEM.Tisztelettel:Sir Szabo Ferenc

  3. Ahogy itt mondjak, Bull shit az egesz. Soroshoz senki nem nyulhat. Egy tehetseges nehezen dolgozo Magyar zsido csaladbol szarmazo becsuletes uzletember.

  4. De hogy nem nyúlhatnak hozzá. Ő Istenként viselkedik és a világ népeit teszi tönkre és ezt élvezi is, miközben rengeteg pénzt keres a népek összeuszításából az embercsempészetből. Amit ő csinál az egész világon nem más mint embercsempészet és emberirtás Vagyis egy nagystílű bűnöző, gyilkos és terrorista is, mert azokat is ő pénzeli a szervezetein keresztül. Igaz a gyilkosságokat nem közvetlen végzi, hanem közvetetten a pénzével és közben óriási pénzeket keres mindezen. Szégyen , hogy a világ vezetői, népei mind ezt hagyják és még ők beszélnek humánumról.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.