0

Bangó Mar­git lánya ki­tá­lalt a csa­ládi bot­rány­ról: Terry Black az anyám

Évek óta nem áll szóba egymással Bangó Margit és lánya, Marika. A családi vita során a família is két részre szakadt, és nagyon úgy tűnik, hogy ez már soha nem fog megváltozni.

A helyzet súlyosságát jól mutatja, hogy Bangó Marika anyák napján nem az édesanyját, hanem Terry Blacket köszöntötte fel.

Őt tartja a pótmamájának, és nem is ez az első anyák napja, amikor így köszöntötte őt.

“Eleve Terry anyuként van elmentve a telefonomba. Ő az édesanyám, az édesapám és a legjobb barátom egy személyben, nagyon sokat köszönhetek neki. Rá mindig számíthatok” – nyilatkozta a Story magazinnak Marika, aki egyáltalán nem szomorkodik már a múlt miatt.

“Elfogadtam, hogy a család kettészakadt, de ez szerencsére azt jelenti, hogy az én oldalamon is elég népes tábor áll.”

Marika már nem akarja beengedni a negatív energiákat az életébe, így nem is törekszik arra, hogy helyrehozza az elrontott családi kapcsolatokat.

“Mi nagyon jól érezzük magunkat, és biztosra veszem, így van ez a család másik felével is. Miért szítanánk tovább a feszültséget, ha mindenki úgy boldog, ahogyan most van? Mindenki járja a maga útját és azon halad előre. Persze, mivel mindannyian közszereplők vagyunk, rendszeresen tudomást szerzek arról, hogy mi történik anyuval és a lányommal.”

    “Látom, úgy élik az életüket, mintha én nem is léteznék. “

De ha egyszer mindannyian megtaláltuk a boldogságunkat, akkor ez miért zavarna?” – tette fel a költői kérdést Marika.

Az asszony leszögezte, egyáltalán nem vágyik anyja örökségére, amiről le is mondott. Bármilyen harag is van közöttük, Marika nem akarja, hogy édesanyja életében a halálát emlegesse bárki is, mert ez szerinte illetlenség.

forrás

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.