Baukó Éva még tudja fokozni. Újabb megdöbbentő dolgot mondott Havasról

Baukó Éva szerint tanúk vannak arra, hogy Havas hazudik! Most akkor Baukó Éva Havas Henrik Személyi asszisztense volt, vagy sem? Mind a ketten mást mondanak.

Hirdetés

 

Hirdetés

Baukó Éva s z e x u á l i s zaklatással vádolta meg Havas Henriket, azt mondja a zaklatás akkor történt, amikor az asszisztenseként dolgozott. Havas a N1TV videójában reagált, azt állítja, hogy Éva soha nem volt a személyi asszisztense, és futó ismeretségük abból ered, hogy Baukó apukájával vagy nagypapájával, aki szerinte a békéscsabai téglagyár igazgatója volt, baráti viszonyt ápolt. Havas Henrik még azt is kifejtette, hogy Éva sztorija nemcsak szerinte, hanem szakemberek szerint is egy jól felépített hazugság, és sablonszövegekből állította össze.

 

Az ügyben Baukó Éva is újra megszólalt. “Rengeteg támadást kaptam, de ezeket már megszoktam az évek során. Ugyanakkor szeretném tisztázni, hogy tanúim is vannak arra, hogy Havas Henrik személyi asszisztense voltam. Henriknek volt egy Krisztián nevű sofőrje, aki mindenhova furikázta őt és szintén tudott rólam. Havas még Liptai Claudiának is úgy mutatott be, mint a személyi asszisztense, de amikor műsora volt a Story TV-n, a felvétel után ott is mindenki az asszisztenseként ismert meg. Nem tudom, hogy nem képes emlékezni erre. Ráadásul sem apám, sem egyik nagyapám sem volt téglagyárigazgató” – mondta el a Bors-nak Éva.

Hirdetés

 

forrás
Hirdetés

 
Jófogás
Facebook-csoport · 140 478 tag
Csatlakozás a csoporthoz
 

Related Post

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

One comment

  1. Engem borzasztóan felháborít, hogy Baukó Éva, aki semmit nem tett le az asztalra és csak a botrányos viselkedéseiről ismert, most Havas Henriket vádolja. Szégyen, hogy Magyarországon egy senki ebből, él és az is, hogy vannak akik neki hisznek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.