Be­gyógy­sze­rezte, meg­verte, be­zárta három gyer­meke any­ját a ma­gyar po­li­ti­kus

El­ké­pesztő bí­ró­sági jegy­ző­köny­vek ke­rül­tek nyil­vá­nos­ságra a jól is­mert po­li­ti­kus ma­gán­éle­té­ről. Nő­ve­rés, erő­szak, tett­le­ges­ség.

Tettlegesen bántalmazta és napokra egy lakásba zárta egykori élettársát, három  gyermeke édesanyját Juhász Péter, az Együtt elnöke értesült a Bors.

A bíróságra becsatolt iratokból tényszerűen leírva az áll, hogy a politika világában “Füttyös Juhász” névre hallgató férfi, az Együtt nevű párt elnöke napokra bezárta az élettársát annak lakásába azzal az indokkal, hogy meg kell beszélniük az életüket.

Közben nyugtatókkal be­gyógy­szerezte az asszonyt, sőt tettleg bántalmazta is, amikor a gyerekek anyja nem volt hajlandó elszámolni az idejével, illetve nem volt neki hajlandó rátenni a kezét az ujjlenyomat-olvasóval működő telefonra. Juhász ugyanis erőszakosan meg akarta vizsgálni a nő, három gyermeke édesanyja telefonját. Mindeközben erőszakoskodott vele és bántalmazta!

– mindez szerepel abban a peranyagban, amely a II-III. kerületi bíróságon van. A bírósághoz a bántalmazott édesanya fordult.

A történtek után idegileg összeomlott, fizikailag szinte a végtelenségig legyengült. Annyira megviselte az erőszakoskodás és bántalmazás, hogy a befolyásos politikustól való félelmében  elmenekült Magyarországról és külföldre vitte a közös gyerekeket is.

Juhász Péter hamar túllépett a „nagy megrázkódtatáson”, 2017 májusában már új párja volt, míg egykori élettársa a három közös gyermekkel külföldre költözött, otthonától távol kez­dett új életet. Azóta már új gyereke is született egy ismert színésznőtől, akivel ma már magazinok címlapján mutogatják magukat…

Szólj hozzá

admin