0

Beindult a pletyka! Ezért árulhatják házukat Marsi Anikóék

Vajon meddig látjuk még a televízió képernyőjén?

Marsi Anikó és Palik László már egy éve árulják siófoki luxusvillájukat, amelyben a híradós és családja nemrég még mindennapjait töltötte. Bár utoljára tavaly nyáron látták őket életvitelszerűen ott lakni, a bútorok és személyes tárgyaik ott vannak, ezért sokan remélték, hogy még visszatérnek oda.

A helybeliek körében rengeteg mendemonda kering az ódon villáról, amelybe az elmondások szerint biztosan nem költözik vissza Marsi Anikó és családja. Egyelőre csak arról van szó, hogy mivel nem tartózkodnak ott életvitelszerűen, nincs értelme megtartaniuk az ingatlant. Ha pedig hinni lehet Anikó ismerősének, akkor külföldre húz a híradós szíve:

– Nem a hellyel vagy az országunkkal van bajuk Anikóéknak: egyszerűen megtalálták a boldogságukat külföldön. Ők mindig is imádták Siófokot, korábban is itt laktak, de a külföldi lehetőség jobban illeszkedett a terveikhez, mindössze erről van szó – árulta el a villa árulása okát a hot!-nak a család egy ismerőse, aki azt is tudni véli, hogy Marsi Anikó már nem tévézik sokáig, főállású édesanyaként képzeli az életét, távol Magyarországtól, a családja mellett.

Az informátor azt is elmondta, hogy a házaspár eredetileg azért döntött a külföldi élet mellett, hogy megteremtsék a gyerekeik egészségének legmegfelelőbb feltételeket. Tavaly ősszel ugyan a család hazaköltözött, ám a gyerekek az iskolában a második félévet már nem itthon folytatták. Ez volt az oka annak, hogy a házuk felkerült az ingatlanportálokra.

(hot!)

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.